kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Astrolog Maaşları ve Kazançları Ne Kadar?

Astrolog Maaşları ve Kazançları Ne Kadar? Astroloji Nedir? Astrolog Nedir? Astrolog Ne İş Yapar? Astrolog Maaşları ve Kazançları Ne Kadar?

A+
A-

Astroloji merak uyandırdığı kadar astrologlarında maaşları merak uyandırmaktadır. Astrolog maaşları ve kazançları ne kadar, astrolog nedir ve ne iş yapar gibi merak edilen soruları bu yazımızda cevapladık. Sizlere fikir verebilmek amacıyla yazdığımız bu yazıda aklınıza takılan diğer soruların cevabını da bulabilirsiniz.

Belediyelerde Memur Maaşları Ne Kadar?

İnsanlık yer yüzüne ayak bastığı andan beri gök, gökyüzü, gök cisimleri, yıldızlar, gezegenler, doğa olayları büyük bir merak uyandırmıştır. İnsanlık yukarı bakarak dünyadaki yerini anlamaya çalışmıştır. Her geçen gün dünyayı daha iyi tanıyan, doğa ve doğal yaşama yönelik mücadelesinde güç kazanan insanlık söz konusu uzay olunca hiçbir zaman büyük bir ilerleme kaydedememiştir. Bu kapsamda uzay, uzayla ilgili her alan ve yürütülen her çalışma büyük ilgi çekmektedir. Özellikle de astroloji ve bu alanda faaliyet gösteren astrologlar merak uyandırmaktadır. Peki astroloji nedir? Astrolog nedir? Astrolog ne iş yapar? Astrolog maaşları, ücretleri, kazançları ne kadar? Astrologlar ne kadar maaş elde eder?

Astroloji Nedir? Astrolog Nedir?

Yıldızlar, yıldızların hareketleri, yıldızların dünya üzerindeki etkileri, tüm bu konularda yapılan analizlerle geleceğe yönelik tahminlerde bulunmaya astroloji denmektedir. Falcılık sanatı olarak da bilinir. Genel olarak bu alanda gezegen ve yıldızların insanlık üzerindeki etkileri mercek altına alınır. Bu alana göre insanların tüm güce sahiptir ve bu güçle yaşamlarına yön verebilir. Sadece “Nasıl?” sorusuna cevap verecek bilgiye sahip olmaları gerekir. Bunun için de yıldızlara bakmak önerilir. Astrologlarda işte bu alanda faaliyet gösteren uzman kişilerdir. Yüzlerce yıldır yıldızlara bakarak tahminlerde bulunan, yıldız falları çıkartan, yıldızların konumunu ve hareketlerini belirleyen kişilere astrolog denir. 

Astrolog Ne İş Yapar?

  • İnsanları, dünyayı ve uzayı incelerler.
  • Astroloji biliminden faydalanırlar.
  • Kişilerin ve olayların geçmişini incelerler.
  • Fal yardımıyla gelecek hakkında tahminlerde bulunurlar.
  • Karakter analizi yaparlar.
  • Yıldız falı bakarlar.
  • Olayları yorumlarlar.
  • Enerji üzerine çalışırlar.
  • Kötü enerjiyle mücadele ederler.
  • Kitap ve çalışmalarını yayınlayabilirler.
  • Kendilerine başvuran insanlara hizmet ederler.
  • Yıldızlar, yıldız hareketleri üzerine çalışırlar.
  • Burç çalışmaları yapabilirler.

Astrolog Maaşları ve Kazançları Ne Kadar?

Şirketlerde, devlette, özel sektörde astrolog diye bir kadro yoktur. Bu kapsamda astrologlara yönelik iş fırsatları yok denecek kadar azdır. Bu nedenle sabit bir maaştan söz etmek son derece zordur. Bu kişiler genellikle cafelerde veya kendi ev veya ofislerinde çalışırlar. Fal bakarak, yıldız haritası çıkartarak, sorulara cevap vererek faaliyet gösterirler. Bu hizmetler karşılığındaysa belirli bir ücret alırlar. Astroloğun başarısı, tanınırlığı, gelen istek gibi farklı faktörlere göre gelirler, ücretler değişebilir. Ancak genel olarak astrologlar tek bir müşteriden 250 TL ile 10 bin TL arasında para alabilir. Düzenli olarak gelen müşterilerden daha fazla para alabilir. Aylık gelirleri 8-10 bin TL ile 30-40 bin TL arasında olabilmektedir. Ayrıca kitap yazan, konferans veren, eğitim veren kişilerin gelirleri daha da yüksek olabilir.

Belediye Fen İşleri Personeli Maaşları Ne Kadar?

12 burç hangisi?

 koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.