kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Arıcılık Teknikeri 2020/7 KPSS Atama Taban Puanları

Arıcılık teknikeri atama taban puanları 2020/7 kaçta kalmıştır, arıcılık teknikeri mesleğine 2020/7 içinde en küçük puan ile yerleşen aday ve en büyük puan ile yerleşen aday hangi illere atanmıştır, KPSS 2020/7 Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alımı merkezi ataması içinde arıcılık teknikeri atamalarına göre en küçük ve en büyük puanlar kaçlardadır gibi soruların cevaplarını ve KPSS 2020/7 arıcılık teknikeri atama puanları listesini yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Memur olma hayali kuran kamu personeli adayları için bazı metotlar bulunmaktadır ve bunlardan bir tanesi de merkezi atama üzerinden memur olmaktır. Tarım ve Orman Bakanlığı da farklı metotlar ile personel alımı yapabilmektedir ve yine bunlardan bir tanesi de merkezi atama usulü ile personel alımıdır.

2020 covid-19 yüzünden birçok anlamda verimli geçmemiş olsa da personel alımı noktasında en azından memur olma hayali kuranlar için bazı şansların tanındığı bir yıl oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli olarak personel alımı için ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) üzerinden merkezi atama usulü ile kadrolar açtı. Bunlar içinde pek çok farklı unvan bulunmakta ve bunlardan bazılarının kapattığı puanları biz sizler için daha sonraki atamalarda fikir vermesi için derlemeye çalıştık. Aşağıda KPSS 2020/7 arıcılık teknikeri atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

KPSS 2020/7 ARICILIK TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılan kadrolara KPSS 2020/7 atamalarında arıcılık teknikeri mesleği için 8 kadro açılmıştı. Bu 8 kadro içinde arıcılık teknikeri atama puanları değerlendirildiğinde en büyük puan ile kapatan kadronun 77,506 ile en küçük puan ile kapatan kadronun da 71,869 ile kapattığı görülmektedir.

KPSS 2020/7 atamaları içinde arıcılık teknikeri mesleğine en büyük puan ile yerleşen aday Muğla iline yerleşirken en küçük puan ile yerleşen aday ise Ordu iline yerleşmiştir.

Arıcılık teknikeri KPSS 2020/7 atama taban puanlarının tamamı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

kpss 2020 7 aricilik teknikeri atama taban puanlari

Atamalar hakkında, personel alımlarına dair ve bunlar gibi tüm konularda bilgi alabileceğiniz forum sayfalarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*  Yazımızda yer verdiğimiz arıcılık teknikeri KPSS 2020/7 atama taban puanları verileri ÖSYM tarafından yayımlanan dosyalardan derlenerek yayıma sokulmuştur. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru herkes için geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.