kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bahçe Bitkileri KPSS 2018/2 Atama Taban Puanları

Bahçe bitkileri KPSS 2018/2 atama taban puanları kaçlarda kalmıştır, bahçe bitkileri ve benzeri bölümler mezunları için KPSS merkezi atama kadrolarını tercih etmeye yarayan özel kod kaçtır, bu koda özel kontenjan sayısı 2018/2 atamaları için kaçtı, KPSS 2018/2 içinde bahçe bitkileri mezunlarının tercih edebileceği toplam kontenjan kaçtı, bu kontenjanlara yerleştirmeler sonucu ortaya çıkan en yüksek ve en düşük puanlar kaçtır gibi soruların cevaplarına buradan erişebilirsiniz.

KPSS 2018/2 merkezi ataması ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından gerçekleştirildi ve kamu personeli adayı olan bireylerin bir bölümü kamu personeli olabilirken bir kısmı ne yazık ki yerleşemedi, yerleşemeyen adaylara yol göstermesi ve sonraki atamalarda kaç puana ihtiyaç duyabileceklerine dair fikir oluşturması için merkezi yerleştirme atama taban puanları listelerini oluşturmaya devam ediyoruz, bahçe bitkileri mezunlarının yerleşebileceği kontenjanlara ait bahçe bitkileri KPSS 2018/2 atama taban puanları listesini içeren tabloyu yazımızın en altında bulabilirsiniz.

KPSS 2018/2 BAHÇE BİTKİLERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Merkezi atamalar aracılığıyla bahçe bitkileri bölümü mezunlarının tercih edebileceği kontenjanlar ya herhangi bir lisans mezunun tercih etmesini sağlayan 4001 nitelik kodu şartını ya da bahçe bitkileri ve türevi bölümlerin tercih etmesini sağlayan 4845 nitelik kodunu taşımalıdırlar.

Bu kontenjanlar üzerinden değerlendirildiğinde KPSS 2018/2 merkezi atama tercihlerinde bahçe bitkileri mezunlarının tercih edebileceği toplam 163 kontenjan bulunmaktaydı. Bunlardan 120 tanesi 4001 nitelik kodunu taşıyan tüm lisans mezunlarının tercih edebileceği kontenjanlar iken diğer 43 kontenjan ise bahçe bitkileri ve benzeri bölüm mezunu olma şartı arayan 4845 nitelik kodu ile tercih edilebilen kadrolara aitti.

Bahsettiğimiz kontenjanlara yerleşmeler sonucu oluşan bahçe bitkileri KPSS 2018/2 atama taban puanları incelendiğinde en düşük puan ile yerleşilen kadronun Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü’ne (Eksper) (Yozgat) ait olduğu ve 84,273 puan ile kapattığı görünmektedir. Bahçe bitkileri mezunu olarak yerleşilebilecek en yüksek puan ile yerleşilen kadronun ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (Stajyer AIM Memuru) (Denizli) ait olduğu ve 99,386 puan ile kapattığı görünmektedir. KPSS 2018/2 çift yıl KPSS puanları ile başvuru yapılan ilk merkezi yerleştirmedir ve puanların yüksekliği biraz bununla ilişkilidir, buradan yola çıkarak bahçe bitkileri bölümü mezunlarının en küçük taban puan yakınlarında bir puan alması durumunda merkezi atamalarda açılan kontenjanlara yerleşmesi mümkündür diyebiliriz.

Merkezi atamalar, mülakat ile alım yapan kurumlar, KPSS, YDS, bahçe bitkileri mezunlarının başvuru yapabileceği ilanlar ve benzeri tüm konularda merak ettiklerinizi sorabileceğiniz FORUM sayfalarımız tecrübeli üyeleri ve yöneticileri ile hizmetinizdedir.

* Yukarıda yer verdiğimiz bilgiler ve bahçe bitkileri KPSS 2018/2 atama taban puanları listesi ÖSYM’nin (ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi) resmi internet sitesinde yayımladığı dosyalardan, kılavuzlardan faydalanılarak hazırlanmıştır, yapılabilecek bir değişiklikte kurumun yapacağı son duyuru geçerli olacağından ÖSYM resmi web sitesindeki duyurular kısmını ara ara ziyaret etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

** Bahçe bitkileri atama taban puanları listesinde yer alan bazı kadrolarda farklı nitelik kodları şartları da bulunabilmektedir (Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.), bu sebep ile merkezi atama için ayrılan kadroları kapsayan listeye BURAYI kullanarak göz gezdirebilir ve nitelik kodlarına da göz atmak için BURADAN ilgili sayfayı inceleyebilirsiniz. KPSS Taban Puanları

kpss 2018 2 bahce bitkileri atama taban puanlari

kpss 2018 2 atama bahce bitkileri taban puanlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.