kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DHMİ KPSS 2018/2 Önlisans Atama Taban Puanları

​​​​​​​Merkezi atama olan KPSS 2018/2 içinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) önlisans atama taban puanları kaçlardadır, DHMİ’ye hangi bölüm mezunları merkezi atamalarda hangi nitelik kodu ile atanabilir, DHMİ’ye önlisans için ayrılan toplam kontenjan sayısı kaçtı ve bu kontenjanlara yerleşmeler sonrası belli olan DHMİ atama taban puanları içindeki en küçük ve en büyük puanlar kaçtır gibi soruların cevaplarına buradan erişebilirsiniz.

Kamuda memur yani kamu personeli olabilme hayali kuran adaylar kamu personeli seçme sınavına (KPSS) girdiler ve aldıkları puanlar sonrasında KPSS 2018/2 merkezi ataması ile yerleştirmeleri gerçekleştirildi. Bu yerleştirmelerden sonra ortaya çıkan atama taban puanlarını biz adaylara sonraki atamalarda fikir vermesi için derlemeye ve yayımlamaya devam ediyoruz ve işte bu şekilde oluşturduğumuz önlisans mezunlarının DHMİ yani Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne yerleştiği kadrolara ait DHMİ KPSS 2018/2 önlisans atama taban puanları listesini yazımızın en altında bulabilirsiniz.

KPSS 2018/2 DHMİ ÖNLİSANS ATAMA TABAN PUANLARI

DHMİ’ye merkezi atamalar içinde birçok farklı nitelik kodu ile başvuru yapılabilir ve bunlardan birisi herhangi bir önlisans programı mezunu olma şartı taşıyan 3001 nitelik kodu ile tercih edilebilen kadrolarken diğerleri ise aşağıda yer alan tabloda bulunan bölümlere ait nitelik kodlarıdır.

Bahsedilen kadrolara ayrılan kontenjana baktığımızda KPSS 2018/2 merkezi ataması içinde önlisans mezunlarının tercih etme şansı olan DHMİ kadroları için toplamda 103 kontenjan vardı. Bu kontenjanların hiçbir tanesi herhangi bir önlisans mezunu olma şartını barındıran 3001 nitelik kodu için ayrılan kontenjanlar değilken 103 tanesi de farklı bölümlere ayrılan kontenjanlara ait nitelik kodları ile tercih edilebilmekteydi. Bu kontenjanlar içinde İş Makinesi Sürücüsü, Tekniker, Arff Memuru gibi unvanlara ait kadrolar bulunmaktaydı.

Önlisans mezunlarının başvurabileceği tüm bu DHMİ kontenjanlarının atama puanlarını incelediğimizde ise en düşük puan ile atamanın Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (İş Makinesi Sürücüsü) (Hakkari) 77,358 puan ile yapıldığı görünmektedir. Önlisans mezunlarının yerleşebildiği DHMİ kontenjanları içindeki en yüksek puan ile atamanın ise Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne (Arff Memuru) (Denizli) 93,354 puan ile yapıldığı görünmektedir. Önlisans mezunu adaylar bu iki puan arasında veya en küçük puana yakın bir puan almaları halinde merkezi atama ile DHMİ kadrolarına yerleşebilirler demek yanlış olmayacaktır.

Önlisans mezunları için merkezi atamalar, mülakat ile başvurulabilen kadrolar, dil sınavları, kamu personeli sınavları, DHMİ ve diğer kurumların ilanları ve bunlar benzeri tüm konularda var olan sorularınızı TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına gelerek sorabilirsiniz.

* Yukarıda yer alan bilgiler, veriler ve DHMİ KPSS 2018/2 merkezi atamasına ait önlisans mezunu taban puanlarının listesi ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bilgiler ışığında derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklik olduğunda ölçme, seçme ve yerleştirme merkezinin yapacağı duyurular geçerli olacağı için kurumun resmi internet sitesini ve duyuruları takip etmeyi ihmal etmeyiniz.

** DHMİ atama taban puanları listesinde yer alan bazı özel kadrolar için farklı nitelik kodları şartları, özel koşullar da bulunabilmektedir (Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.), bu özel koşulları incelemek için TIKLAYABİLİRSİNİZ

*** Önlisans bölümlerinin tamamına ait nitelik kodları için ilgili sayfaya BURADAN YÖNLENDİRİLEBİLİRSİNİZ, önlisans mezunları için ayrılan kadroların tamamı için de BURAYI KULLANABİLİRSİNİZ.

dhmi onlisans kpss 2018 2 atama taban puanlari

onlisans dhmi kpss 2018 2 atama taban puanlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.