kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Diyetisyen KPSS 2019/4 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Diyetisyen atama taban puanları KPSS 2019/4 için kaçta kalmıştır, beslenme ve diyetetik atama taban puanları içindeki en düşük ve en büyük taban puanları kaçtır, diyetisyen mesleğine 2019/4 içinde kaç kontenjan ayrılmıştır gibi soruların cevaplarına ve diyetisyen 2019/4 KPSS atama taban puanları görseline yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kamu personeli olmak isteyen neredeyse her memur adayı KPSS adını taşıyan sınava girmeli ve yerleşmelerine yeterli olacak puanlar almalıdırlar. Bu yerleştirmeye yetecek puanlar mezun olunan bölüm ve açılan kadro sayısına göre değişiklik göstermektedir. Bizler de sizlere yol göstermesi amacıyla bölümler için merkezi atamalar sonucu gerçekleşen yerleştirmelerin atama taban puanları listelerini toplamaya devam ediyoruz. Bu yazımızda da sizlere diyetisyen KPSS 2019/4 atama taban puanlarına dair bilgiler vereceğiz.

KPSS 2019/4 DİYETİSYEN ATAMA TABAN PUANLARI

Diyetisyen mesleğine merkezi atamada yerleşebilmek için adayların beslenme ve diyetetik mezunu olmaları gerekmektedir.

Diyetisyen mesleğine 2019/4 merkezi atama yerleştirmelerinde yerleşen adayların puanları incelendiğinde ortaya çıkan tabloya göre diyetisyen mesleğine yerleştirmede kullanılan en küçük taban puan 91,699 iken en büyük taban puan ise 98,404 olarak karşımıza çıkmıştır.

Beslenme ve diyetetik atamalarında ortaya çıkan puanların atandığı şehirler ise en küçük puan için Hakkari iken diyetisyen mezunlarının en büyük taban puan ile de Sivas kadrosuna atandığı görülmektedir.

Diyetisyen mesleğine atamalarda kullanılan kod 4797 olarak belirlenmiştir. Bu kod ile diyetisyen mesleğine KPSS 2019/4 merkezi atamasında ayrılan kontenjan sayısı 160 olarak belirlenmiştir.

Diyetisyen KPSS 2019/4 atama taban puanları listesine ait görsel aşağıdaki gibidir.

kpss 2019 1 diyetisyen atama puanlari

2019 1 kpss diyetisyen atama taban puanlari

Beslenme ve diyetetik bölümü, merkezi atamalar, ilan ile alımlar ve bunlar gibi KPSS’yi ve meslek sahibi olmayı ilgilendiren tüm konularda forum sayfalarımızı ziyaret ederek paylaşımda bulunabilirsiniz. Forum sayfaları için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Mezun olduğunuz bölüm kaç puan ile kapattı merak ediyorsanız ilgili içeriğimize göz atabilirsiniz:

* Yukarıda yer alan bilgiler ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ve orada bulunan kılavuzlardan derlenerek oluşturulmuştur. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Lisans kadrolarının tamamına ait 2019/4 taban puanlarını incelemek için:

► KPSS 2019/4 MERKEZİ ATAMA LİSANS TABAN PUANLARI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.