kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ekonometri KPSS 2019/1 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2019/1 ekonometri atama taban puanları kaçtır, ekonometri atamaları hangi nitelik kodu ile geçekleşmektedir, bu kod ile ataması gerçekleşen kaç kadro vardı, bunun dışında ekonometri mezunları hangi kadrolara atanabilir, ekonometri bölümü mezunlarının atanabileceği kadro sayısı 2019/1 merkezi atamasında kaçtı, ekonometri mezunlarının atanabileceği kadrolar en küçük ve en büyük kaç taban puan ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

2018 KPSS aracılığıyla tercih yapılabilecek 4 merkezi atama bulunmaktadır ve bunlardan bir tanesi de 2019/1 merkezi atamasıdır. Bu merkezi atama dönemi geride kaldı ve yeterli puanı alan memur adayları bazı kadrolara yerleşti. Bu yerleştirmelerden sonra ortaya çıkan puanları biz de sonraki atamalarda sizlere fikir vermesi amacıyla listelemeye çalışıyoruz. Aşağıda ekonometri mezunu olarak yerleşilebilen kadroların KPSS 2019/1 ekonometri atama taban puanları listesini bulabilirsiniz.

KPSS 2019/1 EKONOMETRİ ATAMA TABAN PUANLARI

Ekonometri mezunu olarak tercih yapabilmek için iki farklı nitelik koduna bakmak gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi herhangi bir lisans programından mezun olanların başvuru yapmasını sağlayan 4001 nitelik kodu iken ekonometri ve türevi bölüm mezunlarının başvuru yapmasını sağlayan nitelik kodu ise 4427 numaralı nitelik kodudur.

Ekonometri mezunlarının başvuru yapabileceği toplam 91 kontenjan bulunmaktaydı. Bunlardan 79 tanesi 4001 nitelik kodu ile tüm lisans mezunlarının başvuru yapabildiği kadrolara aitken geri kalan 12 kontenjan ise 4427 nitelik koduna yani ekonometri ve türevi bölüm mezunlarına ayrılan kontenjanlardı.

Puanlara baktığımızda ise ekonometri mezunu olarak merkezi atamalarda atanabilmek için alınması gereken en küçük puanın 2019/1 merkezi ataması için 86,457 olduğu görülürken en yüksek puan ile atamanın ise 99,024 puan ile yapıldığı görülmektedir.

2019/1 ekonometri KPSS atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

KPSS, atamalar, açıktan alımlar, ekonometri mezunlarının başvurabileceği ilanlar gibi konularda merak ettiklerinizi forum sayfalarımıza gelerek sorabilirsiniz. Forum sayfalarımız için:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

kpss 2019 1 ekonometri atama puanlari

* Yazımızda yer alan bilgiler ve ekonometri KPSS 2019/1 merkezi atama taban puanları ÖSYM’nin yayımladığı kılavuzlardan ve ÖSYM’nin resmi sitesindeki bilgilerden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı açıklama dikkate alınacaktır.

** Kadrolara atanmak için bazen özel şartlar ve açıklamalar aranmaktadır.

Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.