kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Harita Mühendisliği KPSS 2019/1 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2019/1 harita mühendisliği atama taban puanları kaçlarda kalmıştır, harita mühendisi olarak atanılan kontenjanlar en düşük ve en yüksek kaç taban puanda kalmıştır, harita mühendisliği atamaları hangi nitelik kodu ile yapılmaktadır, bu kod ile ataması olan kaç kontejan vardı, bu kod dışında harita mühendisliği mezunları hangi kontenjanlara atanabilir, harita mühendisliği bölümü mezunlarının atanabildiği kadro sayısı 2019/1 merkezi atamasında kaç adetti gibi soruların cevaplarına yazımıza göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kamu personeli olmak isteyen adaylar girdikleri bir sınavdan aldıkları puan ile 4 adet merkezi atama görmektedirler. 2018 puanıyla tercih yapılabilecek atamalardan biri olan 2019/1 yerleştirmeleri yapıldı ve ortaya bazı puanlar çıktı. Adaylara sonraki atamalarda fikir vermesi amacıyla biz de bu puanları bölümler için derlemeye devam ediyoruz. Yazımızda harita mühendisliği mezunlarının yerleşebildikleri KPSS 2019/1 harita mühendisliği atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

KPSS 2019/1 HARİTA MÜHENDİSLİĞİ ATAMA TABAN PUANLARI

Harita mühendisliği mezunu olup mühendis olarak tercih yapabilmek için iki farklı nitelik koduna bulunmaktadır. Bunlardan biri herhangi bir lisans programından mezun olan adayların başvuru yapmasını sağlayan 4001 nitelik kodudur ve diğeri de harita mühendisliği ve türevi bölüm mezunlarının başvuru yapmasını sağlayan 4689 nitelik kodudur.

Harita mühendisi memur adaylarının başvuru yapabileceği toplam 84 kontenjan mevcuttu. Bunlardan 79 tanesi 4001 nitelik kodu ile tüm lisans mezunlarının başvuru yapabildiği kontenjanlara ait iken geri kalan 5 kadro ise 4689 nitelik koduna yani harita mühendisliği ve türevi bölüm mezunlarına ayrılan kadrolara aitti.

Puanlara baktığımız zaman ise harita mühendisliği mezunu olarak merkezi atamalarda atanabilmek için alınması gereken en düşük puanın 2019/1 KPSS merkezi ataması için 91,324 olduğu görülürken en yüksek puan ile atamanın ise 99,024 puan ile yapıldığı ortaya çıkmaktadır.

2019/1 harita mühendisliği KPSS atama taban puanları listesine ait görseller aşağıdaki gibidir.

KPSS, atamalar, açıktan memur ve işçi alımları, harita mühendisliği mezunlarının başvurabileceği ilanlar gibi konularda merak ettiğiniz her şeyi tecrübe sahibi üyelerin ve yöneticilerin olduğu forum sayfalarımıza gelerek sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

kpss 2019 1 harita muhendisligi atama taban puanlari

* İçeriğimizde yer verdiğimiz bilgiler ve harita mühendisliği KPSS 2019/1 merkezi atama taban puanları tablosu ÖSYM’nin yayımladığı kılavuzlardan ve ÖSYM’nin resmi websitesindeki bilgilerden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı son duyuru dikkate alınmalıdır.

** Kadrolara atanmak için bazı durumlarda özel şartlar ve açıklamalar bulunmaktadır.

Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.