kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İşletme Yönetimi KPSS 2018 / Atama Taban Puanları

İşletme yönetimi bölümü mezunları için KPSS 2018/1 merkezi atamaları taban puanları kaçla kapatmıştır, işletme yönetimi bölümü mezunlarına özel olan tercih kodu kaçtır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

İşletme yönetimi bölümü mezunları için KPSS 2018/1 merkezi atamaları taban puanları kaçla kapatmıştır, işletme yönetimi bölümü mezunlarına özel olan tercih kodu kaçtır, bu kod ile atanan diğer bölümler nelerdir, bu kod için açılan kontenjan sayısı kaçtır, toplamda işletme yönetimi mezunlarının atanabileceği 2018/1 merkezi atamalarında kaç kontenjan bulunmaktadır, işletme yönetimi mezunları en düşük ve en yüksek kaç puanlar ile atanmıştır, işletme yönetimi mezunları hangi KPSS’ye girmelidirler gibi soruların cevaplarını sizin için derlemeye çalıştık. Bu soruların cevapları ile işletme yönetimi 2018/1 merkezi yerleştirme atama taban puanları listesini yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) olarak adlandırılan kamu personeli olmak için girilen sınav kendi içinde birkaç türe ve alana ayrılmaktadır. Bunlar KPSS lisans (kendi içinde alan bilgisi), KPSS önlisans,KPSS ortaöğretim ve EKPSS’dir. Bunların hepsinde ortak olan Genel Yetenek (GY) ve Genel Kültür (GK) test gruplarıdır.

Bizler sizin için GK GY testlerini çözerek aldığınız puanlar sonrasında mezun olduğunuz bölümün atamalarda kaç puanlarda kaldığı hakkında fikir sahibi olmanız için atama taban puanları listelerini yayımlamaya devam ediyoruz.

İŞLETME YÖNETİMİ KPSS 2018/1 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

İşletme yönetimi bölümü için hazırladığımız KPSS 2018/1 işletme yönetimi atama taban puanları listesi aşağıdadır. Liste öncesinde de bazı konularda bilgi vermekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

İşletme yönetimi mezunlarının 2018/1 merkezi atamalarında girdiği kadrolar en düşük 84,982 en yüksek ise 95,397 ile kapatmıştır. Bu kadrolar içinde iki farklı tür bulunmaktadır. Bunlardan biri genel önlisans mezunları ile ilgili diğeri işletme yönetimi ve türevi bölümlerle ilgili kodlardır. İşletme yönetimi bölümü mezunlarının tercih yapabilmesi için de KPSS önlisans sınavına girmiş olmaları gerekmektedir.

3001 yani herhangi bir önlisans programı mezununun girebileceği kadro sayısı 2018/1 atamalarında 14 idi. İşletme yönetimi mezunları ile ilgili olan 3163 kodu için ise 41 kadro ayrılmıştı. Yani işletme yönetimi mezunlarının başvurabileceği toplam 55 kontenjan bulunmaktaydı. KPSS Taban Puanları

Buna ek bir bilgi olarak 3163 kodu ile başvuru yapabilecek bölümler ise Endüstriyel Yönetim, İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi, İşletmecilik,Orta Kademe Yöneticiliği / Orta Kademe Yöneticilik, Ticaret ve Yönetim, İşletme Yönetimi, İş İdaresi, İşletme, Genel İşletme ve Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı olarak ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından belirlenmiştir.

İşletme yönetimi bölümü mezunlarının daha önceki atamalardan birinde kaç puanlar ile atandığını öğrenmek için ilgili YAZIMIZA göz atabilirsiniz.

*Veriler ve aktarılan bilgiler ÖSYM’nin kılavuzları ve resmi internet sitesindeki bilgiler ışığında oluşturulmuştur. Yapılacak değişikliklerde ÖSYM’nin son yaptığı duyuru bağlayıcı karar niteliği taşıyacaktır.

Atamalar, memur olma süreci, KPSS konularında deneyim ve bilgi sahibi üyelerin bulunduğu FORUM sayfalarımıza girerek sorularınızı sorabilir,paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

5227 1 146e81eb46cad43694f677aaa1a5b3be

Yorumlar

  1. Kartal Avatar Kartal dedi ki:

    Madem haritacı alamayacaksınız ne diye bu bölümü acıyorsunuz kardeş…