kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 2020/1 KPSS Atama Taban Puanları

​​​​​​​Metalurji ve malzeme mühendisliği atama puanları KPSS 2020/1 içinde kaçla kapatmıştır, metalurji ve malzeme mühendisliği atamaları hangi nitelik kodu ile gerçekleşmektedir, metalurji ve malzeme mühendisliği mezunları başka hangi kod ile atanabilir, bu kodlara ayrılan kontenjan 2020/1 ataması içinde kaçtı gibi soruların cevaplarını ve KPSS 2020/1 metalurji ve malzeme mühendisliği atama taban puanları listesini yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Memur olmayı düşünen adaylar günümüz Türkiye’sinde KPSS’ye yani kamu personeli seçme sınavına girmelidirler. Tabi ki memur olmak için KPSS’ye girmek yeterli olmamaktadır. Adaylar mezun oldukları bölüme bağlı olarak belli bir puanı elde etmelidirler.

Merkezi atamalarda adayların alması gereken puan diğer memur alımlarına kıyasla biraz daha farklıdır. İşte biz sizlere fikir vermesi için bu puanları bölüm bazlı derleyerek sitemizde yayımlıyoruz. Bu yazımızda metalurji ve malzeme mühendisliği KPSS 2020/1 atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

KPSS 2020/1 METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ ATAMA TABAN PUANLARI

Metalurji ve malzeme mühendisliği mezunu olarak merkezi atamalarda atanmayı düşünen adayların iki farklı nitelik koduna sahip kadrolara başvuru yapması gerekmektedir. Bunlardan ilki 4001 yani herhangi bir lisans programı mezununun başvuru yapabildiği kadroların nitelik kodu iken diğeri ise 4691 yani metalurji ve malzeme mühendisliği veya benzeri bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği kadroların nitelik kodudur.

2020/1 KPSS merkezi ataması için metalurji ve malzeme mühendisliği mezunu olarak başvuru yapılabilecek 116 kadro bulunmakta idi. Bunlardan 115 adedi 4001 nitelik kodu ile başvuru yapılabilen kadrolara aitken kalan 1 tanesi ise 4691 yani metalurji ve malzeme mühendisliği veya benzeri bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği kadrolara aitti.

KPSS 2020/1 metalurji ve malzeme mühendisliği atama puanları listesinin tamamı aşağıdaki gibidir.

kpss 2020 1 metalurji ve malzeme muhendisligi atama taban puanlari

KPSS, memuriyet ve bunlar gibi tüm konularda fikir edinmek, bilgi almak, paylaşımlarda bulunmak için aşağıda linkini paylaştığımız forum sayfalarımızı ziyaret edebilir ve birikim sahibi üyelerimiz ve yöneticilerimizden faydalanabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yazı içinde yer verdiğimiz bilgiler ve 2020/1 KPSS metalurji ve malzeme mühendisliği atama puanları listesi ÖSYM tarafından yayımlanan bilgiler üzerinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.