kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Odyometri Teknikeri KPSS 2019/4 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Odyometri teknikeri mesleğine KPSS 2019/4 içinde kaç kadro ayrılmıştı, odyometri teknikeri atama taban puanları KPSS 2019/4’te kaç ile kapatmıştır, odyometri teknikeri atama taban puanları listesinde bulunan en küçük ve en büyük taban puanlar kaç ile gelmiştir gibi soruların cevaplarını ve odyometri teknikeri 2019/4 KPSS atama taban puanları tablosunu burada bulabilirsiniz.

Türkiye’de binlerce insan memur olmak istemektedir ve memur olmanın yolu da KPSS yani kamu personeli seçme sınavı adını taşıyan sınava girmekten geçmektedir. Bu sınava girmek tabi ki memur olmaya yetmez çünkü adayların mezun oldukları bölüme bağlı olarak onları ilgilendiren puan türünden yeterli puanı almaları gerekmektedir. Merkezi atamalar için bu puan türleri P3, P93 ve P94’tür (lisans, önlisans ve ortaöğretim için yapılan ayrım). Bizler memur adaylarının alması gereken en alt puan noktasında fikir vermesi için sizlere bölümlerin veya mesleklerin merkezi atama taban puanları listelerini hazırlamaya çalışıyoruz ve bu yazımızda da size odyometri teknikeri KPSS 2019/4 atama taban puanları tablosunu aktaracağız.

KPSS 2019/4 ODYOMETRİ TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Odyometri teknikeri atamalarına göz attığımızda ortaya çıkan puanlara göre en küçük puan ile yerleşen adayın 86,199 puan ile yerleştirildiğini görmekteyiz. Yine odyometri teknikeri mesleğine 2019/4 merkezi atamalarında en büyük taban puan ile yerleştirilmenin de 96,368 olduğu görülmektedir.

Bahsi geçen en küçük ve en büyük atama puanlarına göre ise odyometri teknikeri kadrolarına en küçük puan ile atanan adayın Hakkari iline atandığı görünmekteyken en yüksek taban puan ile atanan adayın ise Van kadrosuna atandığı görünmektedir.

Odyometri teknikeri mesleğine yerleşebilmek için ÖSYM tarafından merkezi atamalarda kullanılan kod 3029 olarak belirlenmiştir. Bu koda sahip kadro sayısı odyometri teknikeri mesleği için KPSS 2019/4 atamalarında 71 olarak belirlenmiştir.

Odyometri teknikeri kadrolarına merkezi atama ile yerleşebilmek için kamu personeli adaylarının Odiometri / Odyometri mezunu olmaları gerekmektedir.

Odyometri teknikeri KPSS 2019/4 atama taban puanları tablosuna aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz.

kpss 2019 4 odyometri teknikeri atama puanlari

Odyometri teknikeri mesleğinin merkezi veya açıktan alımlarına dair, eğitim-öğretim veya kariyer planlamanız hakkındaki konular ile ilgili ve bunlar gibi her şeye ilişkin bilgi almak, aklınıza takılan soruları sormak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Tüm önlisans kadroları için ayrılan kontenjanların KPSS 2019/4 merkezi atama taban puanlarına göz atmak için:

► TÜM ÖNLİSANS KADROLARININ KPSS 2019/4 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

* Yazımızda bahsi geçen bilgiler ve odyometri teknikeri KPSS 2019/4 atama puanları listesi ÖSYM’nin websitesinden ve bu internet sitesinde bulunan dosyalardan, kılavuzlardan derlenerek ortaya koyulmuştur. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM bu değişikliği yapacak kurumdur ve değişiklik hakkında duyuru yapacaktır. Bu duyuru tüm adaylar için bağlayıcıdır.

Yorumlar

  1. Ayşenur Gurur Avatar Ayşenur Gurur dedi ki:

    Şuan DGS girip hemde sonra KPSS ye girip çalışablir miyim ? hem okuyup hem çalışma imkanım var mı?