kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Orman Mühendisliği KPSS 2018/1 Atama Taban Puanları

Orman mühendisliği KPSS 2018/1 atama taban puanları listesi nasıldır, orman mühendisliği bölümünden atanmak için en düşük kaç puan almış olmak gerekir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Orman mühendisliği KPSS 2018/1 atama taban puanları listesi nasıldır, orman mühendisliği bölümünden atanmak için en düşük kaç puan almış olmak gerekir, orman mühendisliği atamaları 2018/1 içinde en yüksek kaçta kalmıştır, orman mühendisliği bölümü mezunlarının atandığı tercih kodu kaçtır,sadece bu koda kaç kadro ayrılmıştır, orman mühendisliği bölümü mezunu olarak merkezi atamalarda atanmak için ne yapmak gerekir gibi soruların cevapları için yazımıza göz atabilirsiniz. Ayrıca orman mühendisliği atama taban puanları listesi de yazımız içindedir.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) devlet memuru olmak için girilen ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan bir sınav modelidir. Bir öğrenim kurumundan mezun olmuş, memur adayı olmak isteyen adaylar bu sınava girerek memur olma yolunda gerekli olan yöntemlerden ikisi olan puan ile atanma veya puan ile mülakata hak kazanma gibi iki ihtimale hak kazanırlar.

Biz bu atanma süreçlerinde size fikir vermesi için mezun olduğunuz bölümlerin atama taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

ORMAN MÜHENDİSLİĞİ KPSS 2018/1 MERKEZİ ATAMA TABAN PUANLARI

Merkezi atamalarda atamayı belirleyen bazı şartlar ve kodlar bulunmaktadır. Bunların en geneli lisans sınavına girenlerle ilişkili olan 4001 kodudur. Bu kod herhangi bir lisans programından mezun olma şartıdır. Bir de her bölümün kendine özel kodu vardır. Bu orman mühendisliği için 4871 olarak karşımıza çıkmaktadır. 2018/1 atamalarında 4001 kodu için 14 4871 kodu için ise 41 kadro açılmıştır. Yani orman mühendisliği mezunu bir birey için bu atamalarda girebileceği toplam 55 kontenjan bulunmaktadır.

Orman mühendisliği mezunu bir aday merkezi atamalarda atanabilmek için KPSS lisans sınavına girmeli ve gerekli puanı alabilmelidir. Bu atamalar özelinde detay vermek gerekirse de orman mühendisliği mezunlarının girebileceği kadroların kapattığı en düşük taban puan 82,881 iken en yüksek puan ise 91,998 olarak karşımıza çıkmaktadır. KPSS Taban Puanları

KPSS 2018/1 orman mühendisliği merkezi atama taban puanları tam listesi aşağıdaki görseldedir.

*Yukarıda bahsedilen bilgiler ve sayısal veriler ÖSYM’nin kılavuzlarından ve resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte kurumun yaptığı duyuru bağlayıcı olacaktır.

5214 1 af7e75f70120cfe45a997dfc2e13f991

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.