kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Raylı Sistemler Mühendisliği KPSS 2019/1 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Raylı sistemler mühendisliği mezunlarının atanabildiği kontenjanlar en düşük ve en büyük kaç taban puanlarda kapattı, raylı sistemler mühendisliği bölümü mezunlarının ataması yapılan kontenjan sayısı 2019/1 merkezi atamasında ne kadardı, KPSS 2019/1 raylı sistemler mühendisliği atama taban puanları kaç puanlarda kalmıştır, raylı sistemler mühendisliği atamaları merkezi atama içinde belirlenen hangi nitelik kodu ile gerçekleştirilmektedir, bu kod ile ataması olan kaç kontenjan bulunmaktaydı, bu kod dışında raylı sistemler mühendisliği mezunları hangi kadrolara yerleşebilir gibi soruların cevaplarını burada bulabilirsiniz.

En az ortaöğretim kurumu mezunu bir birey memur olmak istediği anda kamu personeli seçme sınavı, KPSS isimli sınava girmelidir diyebiliriz. Bu sınavdan mezun olduğu bölüme, öğretim kurumu seviyesine bağlı olarak belli başlı bazı puan türlerinden aldığı puan ile de merkezi atama ile veya açıktan alım yapan kurumlara başvurmak suretiyle memur olma fırsatını elde edebilir. Bunlardan görece daha net olan merkezi atamalarda alınması gerekebilecek puanları her bölüm için hazırlamaya devam ediyoruz ve bu yazımızda da KPSS 2019/1 merkezi atama yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan puanları raylı sistemler mühendisliği bölümü için vereceğiz. Sizlere fikir vermesi için oluşturduğumuz KPSS 2019/1 raylı sistemler mühendisliği atama taban puanları görselini aşağıda bulabilirsiniz.

KPSS 2019/1 RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ ATAMA TABAN PUANLARI

KPSS 2019/1 atamaları gerçekleştikten sonra ortaya çıkan tabloya baktığımızda raylı sistemler mühendisliği mezunu bir adayın KPSS 2019/1 merkezi atamasında yerleşmesini sağlayan en düşük taban puanın 86,213 olduğu, yine raylı sistemler mühendisliği mezunu bir adayın aynı atamalarda yerleşmesini sağlayan en yüksek puanın ise 99,024 olduğu görülmektedir.

Raylı sistemler mühendisliği mezunları merkezi yerleştirmelerde iki farklı nitelik koduna sahip kontenjanlara başvuru yapabilirler. Bunlardan biri tüm lisans mezunlarının başvuru yapabildiği 4001 nitelik kodlu kontenjanlara aitken diğeri ise raylı sistemler mühendisliği ve türevi bölüm mezunlarının başvuru yapabildiği 4285 nitelik kodlu kontenjanlara aittir.

KPSS 2019/1 merkezi atamalarında raylı sistemler mühendisliği mezunu adayların başvurma hakkı bulunan 83 kadro vardı. Bu 83 kadronun 79’u 4001 nitelik kodu, yani herhangi bir lisans programından mezun olma şartı arayan kod, ile atanma şansı elde edilen kadrolara aitken diğer 4 kadro ise 4285 kodlu raylı sistemler mühendisliği ve türevi bölüm mezunlarının atanma hakkı elde ettiği kadrolara aitti. Raylı sistemler mühendisliği mezunu olarak atanabileceğiniz tüm kadroların puanlarını içeren tablo aşağıdadır.

kpss 2019 1 rayli sistemler muhendisligi atama taban puanlari

* Bu yazı içinde yer alan bilgiler ve KPSS 2019/1 raylı sistemler mühendisliği atama taban puanları görselindeki liste ÖSYM tarafından yayımlanan dosyalardan derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.