kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Röntgen Teknikeri KPSS 2020/14 Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2020/14 röntgen teknikeri atama taban puanları kaçta kapattı? En düşük ve en yüksek tıbbi görüntüleme teknikeri atama taban puanları kaçtır?

Türkiye’de birçok insanın hayali garanti bir iş sahibi olmak, daha doğrusu memur olmaktır. Memur olmak, kamu personeli olmak birçok açıdan avantaj sahibi olmak demektir ve bu yüzden de kamuya girme arzusu yüksektir. Tabi ki kamu personeli olabilmek için de bireylerin bir takım şartları taşıyor olması gerekmektedir. Bunların başında da KPSS’ye girerek yeterli bir puan almak gelmektedir. Yeterli puan olarak görülebilecek puan değişkenlik gösterebilse de adayların özellikle merkezi atamalarda alması gereken puanlar önceki atamalardan yola çıkılarak öngörülebilir. Bu anlamda fikir sahibi olmanız için İlgili kuruluşların talebi ile ÖSYM tarafından gerçekleştirilen merkezi atamaların atama puanları listelerini derlemeye çalışıyoruz. Yazımızda KPSS 2020/14 merkezi ataması içinde gerçekleşen röntgen teknikeri atama taban puanları listesini bulabileceksiniz.

RÖNTGEN TEKNİKERİ, TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI KPSS 2020/14

Sağlık bakanlığı özellikle pandeminin de etkisi ile 2020 senesi içinde oldukça fazla alım yaptı ve bu alımlardan bir tanesi de 2020/14 oldu. Bu atamada toplam 12000 personel alımı gerçekleşirken röntgen teknikeri için ayrılan kontenjan ise 158 olarak gerçekleşti.

2020/14 atamalarında röntgen teknikeri mesleğine yerleştirmede kullanılan en büyük taban puan 95,619 olarak görülürken 2020/14 en küçük röntgen teknikeri atama taban puanı ise 89,217 olarak ortaya çıkmıştır. En yüksek puan ile röntgen teknikeri mesleğine atanan aday Amasya iline atanmışken en küçük puan ile röntgen teknikeri olan aday ise İstanbul iline yerleşmiştir.

Röntgen teknikeri mesleğine ayrılan tüm kontenjanların 2020/14 merkezi ataması içinde yer alan KPSS 2020/14 röntgen teknikeri atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

kpss 2020 14 rontgen teknikeri atama taban puanlari

kpss rontgen teknikeri 2020 14 atama puanlari

Memur, kamu personeli olmak isteyen kamu personeli adayı bireylerin fikir alışverişinde bulunduğu, KPSS, kurumlar ve atamalar hakkında bilgi alabildiği forum sayfalarımıza FORUM.TERCİHİNİYAP.NET adresinden ulaşabilirsiniz.

* Röntgen, tıbbi görüntüleme teknikeri 2020/14 KPSS merkezi atama taban puanları listesi ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuz ve yine ÖSYM’nin resmi sitesindeki bilgiler ışığında derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin en son yapacağı duyuru esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.