kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Röntgen Teknikeri KPSS 2020/4 Atama Taban Puanları

​​​​​​​Röntgen teknikeri mesleğine 2020/4 içinde kaç kadro ayrılmıştır, röntgen teknikeri atama puanları içindeki en büyük ve en küçük atama puanları kaçtır, KPSS 2020/4 röntgen teknikeri atama taban puanları kaçta kalmıştır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Memur olmak isteyen memur adayları KPSS yani kamu personeli seçme sınavı adını taşıyan sınava girerek aldıkları puanlara göre atanmayı beklerler. Sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığı gibi kurumlarda bu sistem merkezi atama şeklinde ilerlemektedir. 2020/4 sağlık bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bir merkezi atama dönemidir. Biz bu atamalarda kullanılan yerleştirme puanlarını sonraki atamalarda adaylara fikir vermesi amacıyla sitemizde yayımlıyoruz. Bu içerikte ise röntgen teknikeri KPSS 2020/4 atama taban puanları listesi yer almaktadır.

KPSS 2020/4 RÖNTGEN TEKNİKERİ ATAMA TABAN PUANLARI

Röntgen teknikeri kadrolarına 2020/4 merkezi ataması içinde 410 kontenjan ayrılmıştı. Adaylar yeterli puanları alarak bu kontenjanlara yerleştiler.

Bahsettiğimiz yeterli puanların tamamı aşağıdaki listede bulunmaktadır fakat en yüksek ve en düşük puanları ayrıca belirtmek gerekirse röntgen teknikeri kadrolarına 2020/4 merkezi atamasında en büyük puan ile yerleşen adayın puanı 90,091 olarak karşımıza çıkarken en küçük puan ile yerleşen adayın puanı ise 83,536 olarak ortaya çıkmıştır.

Yukarıdaki puanlara göre en büyük puan ile ataması gerçekleşen kişinin ataması Konya ilineyken en küçük puan ile ataması gerçekleşen kişinin ataması ise İstanbul ilinedir.

Röntgen teknikeri KPSS 2020/4 atama taban puanları listesinin tamamı aşağıdadır.

kpss 2020 4 rontgen teknikeri atama taban puanlari

kpss rontgen teknikeri atama taban puanlari 2020 4

rontgen teknikeri atama taban puanlari kpss 2020 4

Kamu personeli olmaya dair her konuda aklınıza takılanları sorabileceğiniz forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz:

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* İçeriğimizde yer verdiğimiz bilgiler ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bulunan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Bir değişiklik olması halinde ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru tüm adaylar için bağlayıcı olacaktır.

Yorumlar

  1. Gizem Avatar Gizem dedi ki:

    2021 atamalari ne zaman