kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alım İlanı 2021/2

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 2021 senesinde gerçekleştirmek üzere personel alımı için ilan yayımladı. Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından yayımlanmış olan bu ilana göre kaç kişilik bir alım planlanıyor? 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde gerçekleştirilebilecek? 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımının tüm ayrıntıları ile ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Yapılabilecek?

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve de başvuru için öngörülen tüm koşulları sağlayan adayların başvurularını 17 Mayıs 2021 tarihinden 21 Mayıs 2021 tarihine değin gerçekleştirmeleri mümkün olacak. 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvurular adayların seçecekleri tek bir pozisyon için Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu internet sitesi üzerinde yer alan elektronik başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirilebilecek.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru yaparken adaylar başvuru için talep edilen belgeleri sisteme yüklemek suretiyle başvurularını tamamlayacaklardır.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Müracaat Koşulları Nelerdir?

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına müracaat etmek isteyen adayların öncelikli olarak Devlet Memurluğu mevzuatında öngörülen genel memuriyet şartlarını haiz olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru yapacakları tek kadro için talep edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türlerine sahip olmaları ve diğer ilave şartları da karşılıyor durumda olmaları gerekmektedir.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların herhangi bir sosyal güvenlik statüsü gereği emeklilik durumlarının bulunmaması gerekmektedir.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuruda kullandıkları KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleklere alınacak olan aday sayısının on katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları durumunda gerçekleştirilecek olan uygulama ve sözlü sınavlara katılma hakkı elde edeceklerdir.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı kapsamında yüksek kurum toplam 15 kişinin istihdamını sağlayacak. 2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımının 15 kişilik kadrosunun unvanlara göre dağılımı ile bu unvanlar için gerekli olan mezuniyet şartlarını aşağıda inceleyebilirsiniz;

image 237

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı için uygulama sınavları ve sözlü sınavlar 8 Haziran 2021 – 9 Haziran 2021 ve 10 Haziran 2021 tarihlerinde Kurumun bulunduğu Ankara ilinde gerçekleştirilecektir.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı kapsamında tashihçi kadrosuna başvuran adaylar için uygulama sınavı, diğer adaylar içinse yalnızca sözlü sınav uygulanacaktır.

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru belgelerini ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı sürecini takip etmek, alımı izleyen diğer adaylarla fikir alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.