kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alım İlanı 2021

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek ve kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecek?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 1 Şubat 2021 tarihinden 10 Şubat 2021 tarihine kadar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun internet sitesi üzerinden gerçekleştireceklerdir. 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına posta yolu ile ya da şahsi olarak başvuru yapacak olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların devlet memurluğu genel başvuru şartlarını taşıyor olmalarının yanında ceza kanunu hükümleri uyarınca kasıtlı suçlardan dolayı bir sene ve daha fazla, yüz kızartıcı suçlar ile devlete karşı suçlardan herhangi bir şekilde mahkumiyet almamış olmaları, askerlik durumlarının ilişiksiz durumda olması, 2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı kapsamında görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması, Bankacılık mevzuatında öngörülen şartları taşımaları ve yine Bankacılık mevzuatı uyarınca yasaklı kişiler arasında yer almıyor olmaları gerekmektedir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarına göre sıralanmaları neticesinde mesleğe alınacak aday sayısının 5 katı kadar aday arasında yer alanlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanacaklardır.

bddk

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı toplam dört adet memurluk kadrosu için gerçekleştirilecek.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına Hangi KPSS Puanları İle Başvuru Yapılabilecek?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2 kişilik lisans mezunu memur kadrosuna başvuru yapabilmeleri için 2020 yılında alınmış olmak kaydıyla KPSS P3 puan türünden en az 80 puana, 2 kişilik ön lisans mezunu memur kadrosuna başvuru yapabilmeleri için 2020 yılında alınmış olmak kaydıyla KPSS P93 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilir?

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımına başvuru yapacak olan adayalrdan lisans kadrolarına başvuru yapaca olanların üniversitelerin İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler ya da Siyasal Bilgiler fakültelerinde yer alan bölümlerinden mezun olmaları, ön lisans kadrolarına başvuru yapacak olanlarınsa Adalet alanlarından mezun olmaları gerekmektedir.

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımının tüm ayrıntılarını bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Personel Alımı sürecini takip etmeki, alıma dair sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.