kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alım İlanı 2020

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı ilan yayınlandı. Hangi unvanlar için kaç kişi alınacak? Başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA 2020 yılı için personel alım ilanı yayınladı. Hangi unvanlarda kaç kişi alınacak? 2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, bunun yanında kamu haklarından mahrumiyetlerinin bulunmaması, devlete karşı suçlar ile yüz kızartıcı suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları, vazife yapmalarına mani herhangi bir akıl rahatsızlığı sahibi olmamaları ve askerlik ile ilişiksiz olmaları gerekmektedir.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 3 Şubat 2020 tarihinden 14 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını ajansın internet sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Yapılacak?

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı Uzman Yardmcılığı, İç Denetçi ve Destek Personeli olmak üzere üç unvan için gerçekleştirilecektir. Bu unvanlar için özel başvuru koşullarına aşağıda yer vereceğiz.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Uzman Yardımcılığı Şartları

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı kapsamında toplam 6 adet Uzman Yardımcısı alınacaktır. Uzman Yardımcılığı alımına başvuru yapabilecek bölümler ve KPSS puan şartları aşağıdaki şekildedir;

İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye ve Uluslararası İlişkiler Bölümleri – 1 kişi – KPSS P14, KPSS P24, KPSS P19, KPSS P29, KPSS P34, KPSS P44 > 80

Ekonometri ve İstatistik Bölümleri – 1 kişi – KPSS P13, KPSS P12 > 80

Bilgisayar Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri – 1 kişi – KPSS P1 > 80

Makine ve Mekatronik Mühendisliği Bölümü – 1 kişi – KPSS P1 > 80

Şehir ve Bölge Planlama ve Sosyoloji Bölümleri – 1 kişi – KSPS P1 veya KPSS P3 > 80

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA İç Denetçilik Şartları

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı kapsamında 1 adet İç Denetçi istihdam edilecektir. İç Denetçi pozisyonu için adayların sahip olmaları gereken özel koşullar ise şu şekildedir;

-Herhangi bir dört senelik lisans programından mezun olmak
-Kamu ya da özel sektörde denetim personeli olarak en az 5 sene görev yapmış olmak ve iç denetim sertifikasına sahip olmak

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Destek Personeli Şartları

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı ile toplam 2 adet destek personeli istihdam edilecektir. Şartları ise şu şekildedir;

-Destek personeli kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları ve 2018 senesinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS’de KPSS P94 veya KPSS P93 puanlarının en az 60 olması gerekmektedir.

-Lisans mezunu olarak başvuracak adaylar için üniversitelerin işletme, iktisat, maliye, muhasebe ve finansal yönetim ya da muhasebe bölümlerinden mezun olmak ve 2018 ya da 2019 KPSS’de KPSS P1, KPSS P2 veya KPSS P3 puan türlerinin birisinden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

bursa cami

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımında YDS Şartı Var mı?

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımına Uzman Yardımcılığı ya da İç Denetçi kadrolarından başvuruda bulunmak isteyen adayların son beş sene içerisinde yapılmış YDS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımında özel tercih sebepleri ile diğer detayları inceleyebileceğini ilanın TAM METNİ için Tıklayınız!

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı Sınavı Ne Zaman?

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı için sınava mesleklere alınacak aday sayısının beş katı kadar aday katılabilecek. Sınavlara katılabilecek adayların listeleri 21 Şubat 2020 tarihinde ilan edilecek. Sözlü mülakatlar ise bu duyuru ile birlikte belirtilecek tarihlerde gerçekleştirilecek.

2020 Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA Personel Alımı sürecini takip etmek, başvuruda bulunacak diğer adaylarla fikir alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.