kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bursluluk Sınavı Başvuru Formu 2021 Nasıl ve Nereden Doldurulur?

Bursluluk Sınavı Başvuru Formu 2021 Nasıl ve Nereden Doldurulur? Bursluluk Sınavı Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Bursluluk Sınavı Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılacak?

A+
A-

Türkiye’de binlerce kişi eğitim hayatını sürdürebilmek için maddi desteğe ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle burslar, kredi destekleri önem kazanmaktadır. 2021 yılında da bursluluk sınavı başvuruları başlıyor. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıfların gireceği bursluluk sınavı için başvuru süreci başlıyor. İOKBS burluluk sınavı başvuu formu ve sınav tarihi ile ilgili her gün binlerce soru soruluyor. Peki bursluluk sınavı, başvru tarihleri ne zaman? Bursluluk sınavına nereden ve nasıl başvuru yapılır?

Bursluluk Sınavı Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuru ve uygulama kılavzunda konuyla ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor. Bursluluk sınavı başvuruları 8-26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Bursluluk Sınavı Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılacak?

Bursluluk sınavına girmek isteyen adaylar “www.meb.gov.tr” adresine ya da “e-okul.meb.gov.tr” internet adresinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. kamu haber

Bursluluk sınavı başvuru adresi: https://e-okul.meb.gov.tr/

Yorumlar

  1. Betül Çekici Avatar Betül Çekici dedi ki:

    GÜZELLL