kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Büyükmandıra Belediyesi Personel Alım İlanı 2021

Büyükmandıra Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı 2021 yılı için personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan bu ilana göre 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde yapılabilecek? 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek?2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımının detaylarını ve ilanının tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı için Başkanlığın belirlemiş olduğu başvuru şartlarının başında Türk vatandaşlığında olmak gelmektedir. Bununla birlikte 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, erkek adayların 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru dönemi itibariyle askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan tüm adayların, başvuru ile atanacakları görevin gerektirdiği işleri yapmak noktasında mani olabilecek düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının ve bedensel engellerinin olmaması lazımdır.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan ve başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adayların başvurularını elektronik posta aracılığı ile, posta kanalı ile ya da bizzat kendileri Büyükmandıra Belediye Başkanlığı’na giderek 24 Mayıs 2021 tarihinden 28 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların KPSS puanlarına bakılacaktır ve adayların bu puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde en yüksek KPSS puanına sahip olan beş kat kadar aday 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü sınavlarına katılma hakkı kazanacaktır.

büyükmandıra belediyesi personel alimi

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında 1 adet memur istihdam edilecektir. 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun durumda bulunmaları ve 2020 senesinde ÖSYM’nin yaptığı KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan kimlerin sözlü mülakata katılma hakkı kazandığı 7 Haziran 2021 tarihinde açıklanacaktır. Bu adayların katılımıyla 2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü mülakatları ise 21 Haziran 2021 tarihinde Büyükmandıra Belediye Başkanlığı’nda düzenlenecektir.

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımının diğer ayrıntılarını, başvuru evrakını, sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 Kırklareli Büyükmandıra Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru sürecini takip etmek, diğer adaylarla bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.