kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çaykur İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Çaykur Nedir? Ne Demek? Kimin? Çaykur İş İlanları ve Personel Alımı Çaykur İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Çaykur'da işçi, personel, memur alımı ne zaman?

Türkiye’nin ulusal ve uluslararası alanda pek çok önemli markası bulunmaktadır. Bu markalar sayesinde Türkiye hem iç pazarda hem dış pazarda satış rekorları kırmaktadır. Ayrıca Türkiye’de üretilen ürünler dünyaya dağıtılmaktadır. Bu alanda dikkat çeken en önemli ürünlerden biri çay, en dikkat çeken firma ise Çaykur firmasıdır. Doğu Karadeniz merkezli Çaykur firması Türkiye’nin en önemli marka değerlerinden biridir. Ürettikleri kaliteli çaylarla hem ülkede hem de faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde pazar hakimiyeti sağlamaktadır. Çaykur’un bünyesinde onlarca çay işleme fabrikası, paketleme fabrikası, bölge müdürlüğü, üretim tesisleri, dağıtım tesisleri bulunmaktadır. Bu tesislerde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Ayrıca her yıl yeni personel alımları yapılmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında araştırma yapmaktadır.

Çaykur Nedir? Ne Demek? Kimin?

Çaykur, Türkiye’nin işleme, üretme ve satış anlamında faaliyet gösteren en büyük ve lider çay kuruluşudur. 1971 yılında kurulan Çay Kurumu Kanunu yürürlüğe girmiş ve İktisadi Devlet Kuruluşu olarak 1973 yılında Rize’de faaliyet göstermeye başlamıştır. Çay Kurumu 1982 KİK kapsamına dahil edilmiştir. Çaykur daha sonra 2002 tarihinde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bünyesine katılmıştır. Başka bir deyişle Çaykur devletin bir kuruluşudur.

Çaykur İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’de çay üretimi konusunda dev firma olan ÇAYKUR hemen hemen tüm çay çeşitlerinde üretim yapmaktadır. Çaykur bünyesinde 46 Yaş Çay İşleme Fabrikası, 1 Çay Paketleme Fabrikası, 1 Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü, 8 Pazarlama Bölge Müdürlüğü, Anatamir Fabrikası, Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bulunmaktadır. Ayrıca bu kuruluş bünyesinde 12.541 çalışan görev yapar. Üstelik 9.095 ton/gün yaş çay işleme kapasitesi tüm ülkenin ihtiyacı karşılanmaktadır. Bu kadar büyük bir kuruluş faaliyetlerini sürdürmek için sürekli personel alımı yapmaktadır. Yüzlerce kişiye iş fırsatı sunulmaktadır.

Çay toplama mevsiminin gelmesiyle personel alım sayısını artıran firma pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Çaykur her yıl personel, işçi, eleman, memur, mevsimlik işçi alımı yapmaktadır. Bu iş ilanlarına ilköğretim, lise, önlisans, lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir. Ayrıca stajyer, eski hükümlü işçi alımı, engelli personel alımı da gerçekleştirilmektedir. İş ilanları firmanın resmi internet sitesinde ve DPB’nin internet sitesinde paylaşılmaktadır.

Çaykur İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Çaykur iş ilanları, personel alımı, eleman alımı, memur alımına ilişkin tüm gelişmeler elektronik ortamda paylaşılmakta ve yapılmaktadır. Çaykur’un resmi internet sitesi üzerinden iş ilanlarını takip edebilir, iş başvuru formu doldurabilir ve başvuru yapabilirsiniz. Bu noktada iş ilanı ile ilgili tüm bilgiler ilan metninde yer alır. Başvuru tarihleri, başvurunun nasıl yapılacağı anlatılmaktadır. Ayrıca DPB’nin internet sitesinden, resmi gazeteden ve medyadan da iş ilanları takip edilebilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Gökhan Akyıl Avatar Gökhan Akyıl dedi ki:

    Merhabalar İstanbul’da ikamet ediyorum 29 yaşındayım acil işe ihtiyacım var.