kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Biz Bize Yeteriz Korona Virüsü Bağış Kampanyasına Nasıl Katılınır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiye'm Korona Virüsü yardım kampanyasına nasıl katılınır? Korona 8119 SMS ile katılım nasıl olur? Hangi bankalara havale yapılır? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Ülkemizde görülen Korona virüsü Covid 19 salgını sebebiyle oluşan ekonomik ve sosyal olumsuzlukların tazmin edilmesi amacıyla 30 Mart 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Millete Sesleniş konuşması ile başlattığını ilan ettiği Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na nasıl katılınır? SMS ile Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası katılmak mümkün mü? Milli Dayanışma Kampanyası Biz Bize Yeteriz Türkiyem SMS bağış numarası kaç? Nasıl SMS atılmalı? Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na hangi bankalar üzerinden hangi hesap numaraları ile katılmak mümkün? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Milli Dayanışma Kampanyası “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Nedir?

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde başlayarak ülkemize kadar uzanan yeni tip korona virüsü Covid 19 salgını sonrasında oluşan olumsuz sosyal ve ekonomik koşulların tazmini amacıyla 30 Mart 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ilan ettiği milli dayanışma kampanyası Biz Bize Yeteriz Türkiyem sloganı ile başlatılmıştır. Bu bağlamda Milli Dayanışma Kampanyası için ilk ciddi bağış Sayın Erdoğan’dan geldi. 7 aylık maaşını Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışladığını ilan eden Erdoğan kampanyaya start vermiş oldu ve ülkede yer alan siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve hayırseverleri kampanyaya dahil olmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Maaşı’nın 2020 yılı tutarına dair detaylar için aşağıda yönlendirmesine yer verdiğimiz çalışmamızı inceleyebilirsiniz;

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na Nasıl Katılınır?

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmak isteyen vatandaşların önünde iki temel yol bulunmaktadır. Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmak isteyen vatandaşlar ya Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen Bankaların, belirli şubelerinde yer alan hesaplara havale yaparak ya da para yatırmak suretiyle kampanyaya dahil olabilir ya da mobil telefonlarından atacakları kısa mesaj ile kampanyaya dahil olabilirler.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na Kimler Katılabilir?

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası katılmak isteyen her vatandaşa açıktır. Ancak Cumhurbaşkanı’nın öncelikle kampanyaya davet ettiği, siyasi, bürokrat, iş adamı ve hayırseverler ile halkın kalbur üstü kesimi elbette ön ayak olması istenen kişilerdir. Bu kişilerin dışında her vatandaş imkanı ölçüsünde Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmak imkanına sahiptir.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na Telefonla Katılmak Mümkün Mü?

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmak isteyen vatandaşların illa banka şubelerine gitmeleri ya da mobil/internet bankacılığı ile havale ya da eft yapmaları şart değildir. Dileyen vatandaşlar kampanyaya SMS atarak katılmak imkanına sahiptirler.

cumhurbaykanlyyy kull 1

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası SMS Kısa Mesaj Telefon Numarası Nedir?

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na katılmak isteyen vatandaşlardan kısa mesaj göndererek dahil olacaklar için 8119 numarası tahsis edilmiştir. Cep Telefonlarından KORONA yazarak 8119 numarasına kısa mesaj yollayan vatandaşlar 10 Türk Lirası ile kampanyaya dahil olmuş olacaklar.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na Hangi Bankalardan Katılmak Mümkün?

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası aracılığı ile kampanyaya dahil olmak imkanına sahiptir. Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası dahilinde olan bankalarda açılmış olan hesap numaraları, iban numaraları ile şubeleri aşağıda inceleyebilirsiniz;

Halkbank Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası IBAN Numarası

Bakanlıklar Şubesi – TR 34 0001 2009 4080 0005 0002 30

Ziraat Katılım Bankası Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası IBAN Numarası

Ankara Kurumsal Şubesi – TR 22 0020 9000 0014 3597 0000 45

Ziraat Bankası Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası IBAN Numarası

Ankara Kamu Kurumsal Şubesi – (1745) – TR 65 0001 0017 4503 2156 2050 21

Vakıf Katılım Bankası Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası IBAN Numarası

Ankara Kurumsal Şubesi – TR 45 0021 0000 0003 4994 7000 01

Vakıfbank Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası IBAN Numarası;

T.A.O. Kolej Şubesi  – TR 55 0001 5001 5800 7310 2018 04

Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası’na dair merak ettikerinizi sormak ve fikirlerinizi beyan etmek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.