kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Ne Kadar?

Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Ne Kadar? Özel Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Silahlı Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Silahsız Güvenlik Görevlisi Maaşı Güvenlik Görevlisi Maaşları 2023 Ne Kadar?

A+
A-

Türkiye’de kamu kurum ve kuruluşları, özel şirketler ve kuruluşlar her yır binlerce güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımı gerçekleştirmektedir. Üniversiteler, parklar, bahçeler, yerleşkeler, şirketler gibi pek çok farklı yerde çalışabilecek bu pozisyon için her yıl binlerce kişi personel alımlarına başvuruda bulunmaktadır. Güvenlik görevlisi alımları kurum ve kuruluşların resmi internet siteleri üzerinden duyurulduğu gibi iş ilanları sitelerinden de duyurulmaktadır. Özellikle Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yılın her döneminde çok sayıda güvenlik görevlisi ilanı paylaşmaktadır.

www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu makalemizde güvenlik görevlisi mesleğini yapanlar ve yapmak isteyenler için güvenlik görevlisi olarak çalışan personellerin aldıkları maaşı sizler için inceliyoruz.

Sosyal Güvenlik Destek Primi Nedir, Ne Kadar Kesinti Yapılmaktadır? Kimlere Uygulanır?

Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Ne Kadar?

Kamuya açık veya kapalı her alanda güvenlik faaliyetlerinden sorumlu olan güvenlik görevlilerin büyük sorumlulukları vardır. Alışveriş merkezleri, bankalar, okullar, parklar, fabrikalar gibi görev yerlerinde can ve mal güvenliğinden sorumlu olan güvenlik görevlisi mesleği oldukça zorlu bir meslek grubudur. Peki güvenlik görevlisi maaşı 2023 ne kadar? Güvenlik görevlileri 2023 yılında ne kadar maaş alır?

2023 yılında güvenlik görevlisi pozisyonunda çalışan bir personelin alacağı en düşük maaş asgari geçim indirimini de göz önünde bulundurursak 12.500 Türk Lirası olacaktır. Güvenlik görevlisi olarak çalışan personelin bünyesinde çalıştığı kurum ve kuruluşa bağlı olarak maaşı değişebilmektedir. Örnek vermek gerekirse kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bir güvenlik görevlisi sözleşmesine göre 14.200 Türk Lirası ile16.800 Türk Lirası arasında maaş alabilmektedir. Ayrıca güvenlik görevlilerinin maaşlarında değişikliğe neden olan bir diğer unsurda silahlı olarak görev yapmasıdır.

Silahlı Güvenlik Görevlisi Maaşı 2023 Ne Kadar?

Silahlı güvenlik görevlisi olarak çalışan personelin görev tanımı ve görev riski daha yüksek olduğu için alacağı maaş da silahsız güvenlik görevlisine kıyasla daha yüksek olacaktır. Silahsız olarak görev yapan bir güvenlik görevlisinin alacağı maaş 13.400 Türk Lirası iken silahlı olarak görev yapan bir güvenlik görevlisinin alacağı maaş 20.600 Türk Lirasına kadar yükselebilmektedir.

Güvenlik görevlilerinin evli olup olmaması, çocuk sahibi olup olmamasına göre de maaşları değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca güvenlik görevlilerinin çalıştıkları kurum ve kuruluşa bağlı olarak yol yardımı ve yemek yardımı ücretleri de alabilmektedirler. Güvenlik görevlileri bünyesinde çalıştıkları kurum ile imzaladıkları sözleşmeye bağlı olarak farklı miktarlarda maaş alabilmektedirler.

Özel Güvenlik Sertifikası Ne Kadar

Hastane güvenlik kaç saat çalışır?

haftalık çalışma süresi 45 saattir, bunların da günlük çalıştırılabilecekleri azami süre 11 saattir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.