kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alım İlanı 2020 (207 kişi)

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 2020 yılı için Asistan Hava Trafik Kontrolörlüğü ve Stajyer Hava Trafik Kontrolörlüğü için alım ilanı yayınladı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 yılında Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ toplam 2017 kişilik personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı hangi kadrolar için gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 16 Kasım 2020 tarihinden 30 Kasım 2020 tarihine kadar Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ sınav başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda adaylar ilanın tam metninde inceleyebilecekleri belgeleri sisteme yükleyerek başvurularını tamamlayacaklardır. 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına bizzat giderek ya da posta yolu ile başvuru imkanı bulunmamaktadır, yalnızca elektronik başvurular dikkate alınacaktır.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir. Bunun yanında adayların 18 yaşlarını tamamlamış olmaları, mesleğe uygun sağlık raporu sahibi olmaları gerekmektedir. Adayların ayrıca konuşmalarının anlaşılmasına mani görülen rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir. Adayların dört yıllık herhangi bir fakülteden mezun durumda bulunmaları 2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunabilmeleri için kafidir.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türü İle Başvuru Yapılacak?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 yılında düzenlenmiş olan KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı toplam 207 kişinin mesleğe alınması için gerçekleştirilecektir. Kadroların unvanlara dağılımı ise şu şekildedir;

  • 200 kişi Stajyer Hava Trafik Kontrolörlüğü
  • 7 kişi Asistan Hava Trafik Kontrolörlüğü

ucak 1

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar için yazılı sınav 11 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilmeye başlanacaktır.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımı İçin İlave Şartlar Var Mı?

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Asistan Hava Trafik Kontrolörlüğü için Asistan Hava Trafik Kontrolörü lisansına, Stajyer Hava Trafik Kontrolörlüğüne başvuracak adayların ise geçerli bir hava trafik kontrolör lisansına sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Stajyer Hava Trafik Kontrolörlüğüne başvuruda bulunabilmeleri için hava trafik kontrolörlüğü kursunun başlangıç tarihi olan 15 Ağustos 2021 tarihi itibaren 27 yaşlarından gün almamış olmaları gerekmektedir.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yalnızca KPSS puanına sahip olmaları yeterli görülmemektedir. Adayların ayrıca son beş sene içerisinde ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Yabancı Dil Sınavı YDS’den en az C düzeyinde yani 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Devlet Hava Meydanları İşletmesi DHMİ Personel Alımının tüm detaylarını, başvuruda yüklenecek belgeleri ve merak ettiğiniz diğer hususları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.