kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar 2017 2018 Taban Puanları

Dikey geçiş sınavı üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümü 2017 verilerine göre 2018 taban puanları listesi ne durumdadır, DGS ile üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümünü kimler tercih edebilir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dikey geçiş sınavı üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümü 2017 verilerine göre 2018 taban puanları listesi ne durumdadır, DGS ile üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümünü kimler tercih edebilir, dikey geçiş sınavı ile yerleşmede kullanılan üflemeli ve vurmalı çalgılar en küçük taban puanı kaçtır,en yüksek üflemeli ve vurmalı çalgılar taban puanı kaçla kapatmıştır, bu en yüksek ve en düşük taban puanlar hangi üniversitelerdedir gibi soruların cevaplarına ulaşmak için yazımıza göz atabilirsiniz. Ayrıca taban puanları listesi de yazımızdadır.

DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile lisans bölümünü tercih edecek adaylar 3 (üç) farklı puan türünden puanlar almaktadır. Mezun oldukları bölüm ile ilişkili olarak bu puan türlerinden biri veya bir kaçı ile tercih yapabilmektedirler. Bu tercihleri yaparken oluşan puan herhangi bir bölüme yeter mi, bu puanla istediğim bölüme girebilir miyim gibi soruları cevaplarken kolaylık sağlaması için biz sizlere taban puanları listeleri hazırlamaya çalışıyoruz.

DGS ÜFLEMELİ VE VURMALI ÇALGILAR 2018 TABAN PUANLARI

Dikey geçiş sınavı aracılığı ile üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümlerini Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin yayınladığı kılavuzlarda belirtilen önlisans programı mezunları tercih edebilir.

Üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümü dikey geçiş sınavı puanları temel alındığında en düşük 264,66753 taban puanı ile tercih edilmiştir. Bu puanla öğrenci alan üniversite Akdeniz Üniversitesi’dir. Bu civarlarda bir puan alan aday bu bölüme yerleşebilmektedir.

Üflemeli ve vurmalı çalgılar bölümlerine ait DGS üflemeli ve vurmalı çalgılar 2017 2018 taban puanları listesine sizin için oluşturduğumuz tablodan göz atabilirsiniz.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan 
Akdeniz Üniversitesi (Antalya) Üflemeli ve Vurmalı Çalgılar 264,66753
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.