kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DHMİ KPSS 2020/1 Lisans Atama Taban Puanları

​​​​​​​KPSS 2020/1 merkezi atamasında DHMİ lisans atama taban puanları kaçta kapatmıştır? DHMİ’ye hangi unvanlarda kadro açılmıştır? DHMİ kadroları içinde kaç tanesi 4001 kodunu taşır.

KPSS yani açılımıyla kamu personeli seçme sınavına girmeden kamu personeli/memur olmak mümkün olamamaktadır. Tabi ki KPSS’ye girmek de tek başına yeterli değildir ve adaylar kendi alanlarını ilgilendiren puan türlerinden yeterli gelecek puanı da almaya çalışmalıdırlar. Yeterli puan diye nitelendirilebilecek puanları öğrenmek için de atama taban puanlarını görmek ve fikir almak gerekmektedir. Bizler size fikir vermesi amacıyla merkezi atamalardaki atama taban puanlarını derliyoruz ve bu yazımızda da DHMİ’ye yani Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne kaç puanlar ile atama yapıldığını listeledik.

KPSS 2020/1 DHMİ LİSANS ATAMA TABAN PUANLARI

DHMİ’ye her ne kadar farklı nitelik kodları ile farklı bölüm mezunları için kadrolar açılsa da özellikle 4001 kodu için de fena olmayan kontenjanlar bulunmaktadır. Bu atamalarda 70 kontenjanı bulunan DHMİ’nin 15 kontenjanına 4001 nitelik kodu ile başvuru yapılabilmekte idi.

DHMİ için ayrılan kadrolardaki unvanlar ise Arff Memuru, Apron Memuru, Mühendis, Programcı, Memur gibi unvanlardır.

DHMİ lisans 2020/1 KPSS merkezi ataması atama taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

lisans dhmi kpss 2020 1 atama taban puanlari

DHMİ veya diğer kurumlar, unvanlar, KPSS ve atamalar hakkında merak ettiğiniz her şeyi TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına gelerek deneyim sahibi yöneticilere ve üyelere sorabilirsiniz.

*Bazı kadrolara atanabilmek için bazı özel koşullar ve açıklamalar da bulunabilmektedir ve bu durum atama puanlarını etkileyebilmektedir. Özel koşul ve açıklamalar merkezi atama tercih kılavuzunda yer almaktadır. Tercih yapmadan önce kılavuzu incelemeyi ihmal etmeyin.

** Yukarıda yer alan bilgiler, veriler ve DHMİ KPSS 2020/1 merkezi atamasına ait lisans mezunu taban puanlarının listesi ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bilgiler ışığında derlenmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.