kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eczane Teknikeri KPSS 2018/4 Atama Taban Puanları

Eczane teknikeri KPSS 2018/4 atama taban puanları kaçta kalmıştır, eczane teknikeri mesleğine KPSS 2018/4 atamalarında kaç kontenjan ayrılmıştır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Eczane teknikeri KPSS 2018/4 atama taban puanları kaçta kalmıştır, eczane teknikeri mesleğine KPSS 2018/4 atamalarında kaç kontenjan ayrılmıştır, KPSS 2018/4 atamalarına göre eczane teknikerliğine yerleşmek isteyen bir adayın alması gereken en düşük puan ve yerleşmede kullanılan en yüksek puan kaçtır, KPSS 2018/4 atamalarında kaç adet kadro bulunmaktadır gibi soruların cevaplarını ve atama taban puanlarının tablolarını sizin için derlemeye çalıştık.

Her yıl olduğu gibi bu sene de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sağlık kadroları için açtığı kadrolar bulunmaktadır. Bu kadrolara yerleşmede ilgili bölüm mezunları KPSS’den aldıkları puanlar ile tercih yapmaktadırlar. Bu atamalar merkezi yerleştirme ile yapılmaktadır ve KPSS 2018/3, KPSS 2018/5 gibi merkezi yerleştirmeler olarak gerçekleşmektedir.

2018/4 KPSS merkezi yerleştirmelerinde sağlık alanında istihdam edilmek üzere 9.000 sözleşmeli personel kadrosu bulunmaktaydı.Yazımızı hazırladığımız dönemden yaklaşık bir ay önce bu yerleştirmelerin sonuçları belli oldu. Biz sizlere daha sonraki yerleştirmelerde fikir vermesi amacıyla bu yerleştirmelerde ortaya çıkan atama taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

ECZANE TEKNİKERİ KPSS 2018/4 ATAMA TABAN PUANLARI

Sağlık teknikerliğinin dallarından biri olan eczane teknikerliği de var olan 9.000 kadro içinde yerini alan mesleklerden biri. Bu kadrolar içinde eczane teknikeri olarak görev yapacak olan adaylara ayrılan toplam kadro sayısı Türkiye genelinde 23 olarak belirlenmiştir.

Bu kadrolara yerleşmede kullanılan en yüksek puan 90,47112 ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aittir. Kadrolara yerleşmede kullanılan en küçük taban puan ise 81,62679 olarak belirlenmiştir.Bu puan da Şırnak Devlet Hastanesi’ne aittir.

Eczane teknikeri olarak atanmak isteyen adaylar ÖSYM’nin kılavuzunda belirttiği ilgili bölümlerden mezun olmalıdırlar.

*Bu konularda yapılacak herhangi değişiklikte Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yapacağı bir duyuru esas olacaktır. Bu konular ile ilgili olarak ÖSYM’nin sitesini dikkate almanız gerekmektedir.

Eczane teknikeri KPSS 2018/4 atama taban puanları listesine ait tablomuz aşağıdaki gibidir.

4678 1 3e53b05a6a02bc9cae9d162fdedf798a

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.