kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elektronik Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları

Elektronik Mühendisliği KPSS B 2017/1 Atama Puanları Elektronik Mühendisliği KPSS B 2017/1 Taban Puanları Elektronik Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Yerleşirme Atama Taban Puanları Elektronik Mühendisliği KPSS B 2017/1 Taban Puanları

Türkiye’nin pek çok üniversitesinde Mühendislik Fakültesi vardır. Bu fakültelerin pek çoğunda Elektronik Mühendisliği bölümünden her yıl binlerce öğrenci mezun olmaktadır. Türkiye’de iş hayatında oldukça popüler olan bu meslek dalı ve lisans bölümü için özel bir çalışma yaptık.  Elektronik Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Puanlarını sizin için tablo haline getirdik. Kurum adlarına, unvanlara, illere, kontenjan sayılarına ve minimum puanlarına kadar her türlü bilginin yer aldığı bu tablonun www.tercihiniyap.net ailesi olarak siz değerli okuyucularımız için faydalı olmasını umuyoruz.

Elektronik Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Taban Puanları

Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan binlerce kişi için 2017/1 KPSS B Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları tablosunda oldukça faydalı bilgiler yer alıyor. Bakanlıklar, başkanlıklar, il özel idareleri, belediyeler ve genel müdürlüklerden oluşan kurumları kurum adı başlığı altında sizin için listeledik. Mühendis, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,Ayniyat Memuru, Anbar Memuru, Bilgisayar İşletmeni, Memur, Zabıta Memuru gibi pek çok unvanı unvan başlığı altında sizin için listeledik. Ayrıca Ankara’dan Kars’a kadar alım yapılan bütün şehirleri de en düşük puandan en yüksek puana kadar eşleştirerek oldukça değerli bir çalışma hazırladık.

3151 1 66b6568799152d66427ab46205c9dddb

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.