kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Hasta Bakımı KPSS 2018/2 Atama Taban Puanları

Merkezi atama olan KPSS 2018/2 içinde evde hasta bakımı atama taban puanları kaçlardadır, evde hasta bakımı bölümü mezunları merkezi atamalarda hangi nitelik kodu ile atanabilir, bu kod ile atanabilecek kaç kontenjan bulunmaktaydı, evde hasta bakımı bölümü mezunları başka hangi nitelik koduna sahip kadrolara başvuru yapabilir, evde hasta bakımı bölümü için ayrılan toplam kontenjan sayısı kaçtı ve bu kontenjanlara yerleşmeler sonrası belli olan evde hasta bakımı atama taban puanları içindeki en küçük ve en büyük puanlar kaçtır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Kamuda personel olabilme hayali kuran adaylar kamu personeli seçme sınavına (KPSS) girdiler ve aldıkları puanları neticesinde KPSS 2018/2 merkezi ataması ile yerleştirmeleri gerçekleştirildi, bu yerleştirmeler sonrası ortaya çıkan önlisans atama taban puanlarını biz adaylara sonraki atamalarda yol göstermesi için derlemeye ve yayımlamaya devam ediyoruz ve işte bu şekilde oluşturduğumuz evde hasta bakımı mezunlarının yerleştiği kadrolara ait evde hasta bakımı KPSS 2018/2 atama taban puanları listesini yazımızın en altında bulabilirsiniz.

KPSS 2018/2 EVDE HASTA BAKIMI ATAMA TABAN PUANLARI

Evde hasta bakımı mezunları merkezi atamalar içinde iki nitelik kodu ile açılan kadrolara başvurabilirler ve bunlardan birisi herhangi bir önlisans programı mezunu olma şartı taşıyan 3001 nitelik kodu ile tercih edilebilen kadrolarken diğeri ise 9008 nitelik kodunu taşıyan evde hasta bakımı ve benzeri bölümlere özel açılan kadrolara aittir.

Bahsedilen kadrolara ayrılan kontenjana baktığımızda KPSS 2018/2 merkezi ataması içinde evde hasta bakımı mezunlarının tercih etme şansı olan toplamda 13 kontenjan vardı. Bu kontenjanların 13 tanesi herhangi bir önlisans mezunu olma şartını barındıran 3001 nitelik kodu için ayrılan kontenjanlarken 9008 nitelik kodu yani evde hasta bakımı ve benzeri bölüm mezunu olma şartı aranan kod için ayrılan kontenjan bulunmamaktaydı.

Evde hasta bakımı mezunlarının başvurabileceği tüm bu kontenjanların atama puanlarını incelediğimizde ise en düşük puan ile atamanın İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’ne (Şoför) (İzmir) 89,123 puan ile yapıldığı görünmektedir. Evde hasta bakımı bölümü mezunlarının yerleşebildiği kontenjanlar içindeki en yüksek puan ile atamanın ise Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na (Bilgisayar İşletmeni) (Ankara) 97,420 puan ile yapıldığı görünmektedir. Evde hasta bakımı bölümü mezunu adaylar bu iki puan arasında veya en küçük puana yakın bir puan almaları halinde merkezi atama ile bir yerlere yerleşebilirler demek yanlış olmayacaktır.

Önlisans mezunları için merkezi atamalar, mülakat ile başvurulabilen kadrolar, dil sınavları, kamu personeli sınavları, evde hasta bakımı mezunlarının başvurma hakkı olan ilanlar ve bunlar benzeri tüm konularda var olan sorularınızı TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarına gelerek sorabilirsiniz.

* Yukarıda yer alan bilgiler ve evde hasta bakımı KPSS 2018/2 merkezi atamasına ait taban puanlarının listesi ÖSYM’nin resmi web sitesindeki bilgiler ışığında derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklik olduğuda ölçme, seçme ve yerleştirme merkezinin yapacağı duyurular geçerli olacağı için kurumun resmi internet sitesini ve duyuruları takip etmeyi ihmal etmeyiniz.

** Evde hasta bakımı atama taban puanları listesinde yer alan bazı kadrolarda farklı nitelik kodları şartları, özel koşullar da bulunabilmektedir (Örnek: 7113: Son 5 Yıl İçerisinde KPDS/YDS En Az D Seviyesinde İngilizce Bilmek.), bu özel koşulları incelemek için TIKLAYINIZ

*** Evde hasta bakımı bölümü ve diğer bölümler ile ilişkili önlisans bölümlerinin tamamına ait nitelik kodları için ilgili sayfaya BURADAN YÖNLENDİRİLEBİLİRSİNİZ, ön lisans mezunları için ayrılan kadroların tamamı için de BURAYI KULLANABİLİRSİNİZ.

► EVDE BAKIM TEKNİKERİ 2019 MAAŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

kpss 2018 2 evde hasta bakimi atama taban puanlari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.