kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Felsefe Grubu Öğretmenliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Felsefe grubu öğretmenliği 2020 taban puanları kaçlardadır, felsefe grubu öğretmenliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, felsefe grubu öğretmenliği puanları 2020 nasıl belirlenmektedir, felsefe grubu öğretmenliği sıralama sayıları 2020 belli mi gibi soruların cevabına ve felsefe grubu öğretmenliği taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS yerleştirmeleri yapıldıktan sonra ortaya çıkan felsefe grubu öğretmenliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 yılında ÖSYM’nin kılavuzunda fikir vermesi amacıyla bulunacaktır. Felsefe grubu öğretmenliği 2020 taban puanları bu şekilde ortaya çıkmaktadır.

Felsefe grubu öğretmenliği sıralama sayıları henüz yayımlanmadığından dolayı yazımızda şu an yer alamasa da felsefe grubu öğretmenliği başarı sıralamaları 2020 yayımlandığı anda tablolarımıza eklenecektir.

Felsefe grubu öğretmenliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 verilerini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

FELSEFE GRUBU ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
GAZİ ÜNİVERSİTESİ   Felsefe Grubu Öğretmenliği    Ücretsiz 277.902 289,91337
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ   Felsefe Grubu Öğretmenliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ   Felsefe Grubu Öğretmenliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

YKS hakkında aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübeli yöneticilere ve üyelere sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan veriler, felsefe grubu öğretmenliği 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.