kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanını yayımladı. Bu ilana göre başvuru şartları neler? Haberimizde.

Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı 2021 yılı için personel alım ilanını yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için toplam kaç kişilik? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Yapılacak?

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını eksiksiz biçimde taşıyan adayların, başvurularını 20 Nisan 2021 tarihinden 22 Nisan 2021 tarihine kadar Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı yazı işleri müdürlüğüne başvuru evrakını ulaştırarak, elektronik posta kanalı ya da posta aracılığıyla gerçekleştirebileceklerdir. 

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru tarihleri itibariyle Türk vatandaşı olmaları, kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, ceza mevzuatı uyarınca devlete karşı sayılan suçlardan ve yüz kızartıcı olarak tanımlanan suçlardan herhangi bir mahkumiyet durumlarının bulunmaması ya da kasıtlı suçlardan bir seneden fazla mahkumiyetlerinin olmaması gerekmektedir. Bunlarla birlikte 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuracak olan adayların bu alım kapsamındaki kadrolar için belirtilen iş tanımlarındaki işlerini yapmalarına mani düzeyde herhangi bir akıl rahatsızlıklarının veya bedensel engellerinin olmaması gerekmektedir. 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuracak erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları lazımdır.

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular için kadrolara özgü belirlenen özel başvuru şartlarının da taşınıyor olması ayrıca adayların başvuru için belirlenen KPSS puan türlerinden en az 55 puana sahip olmaları gerekmektedir. 

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarına göre, her kadronun kendi içersinde yapılacak olan sıralamaya göre en yüksek puanlı beş kat aday 30 Nisan 2021 tarihinde ilan edilecektir. İlan edilen bu adaylar 2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü sınavlarına 6 Mayıs 2021 tarihinde katılacaklardır.

kozakli belediyesi personel alimi

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında aşağıda tabloda yer verdiğimiz kadrolar için alım yapılacaktır. 

Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı Mezuniyet KPSS Puan Türü
Muhasebeci Alımı 1 kişi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Muhasebe ve Finansman ön lisans bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak.
KPSS P93
Şoför Alımı 1 kişi Herhangi bir lise programından mezun durumda olmak KPSS P94
Memur Alımı 1 kişi Herhangi bir lise programından mezun durumda olmak KPSS P94
TOPLAM 3 kişi

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarını, sınav konularını ve diğer ayrıntıları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer hazırlanan adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak ve sorularınız için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.