kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Örneği Nasıl Alınır?

Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Örneği Nasıl Alınır? Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Ne Zaman İstenir? Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Örneği Nedir? Ne İşe Yarar?

A+
A-

Üniversitelerle ilgili en önemli konular arasında yatay ve dikey geçiş konuları bulunur. Pek çok kişi üniversite hayatı boyunca değişiklik yapmaktadır. Kimi bölümünü kimi üniversitesini değiştirmek ister. Bu gibi durumlarda yatay ve dikey geçiş işlemi yapılır. Ancak bu durumun aksine öğrencinin yatay geçiş yapmadığına dair belge örneğinin de gerektiği yerler ve haller olabilir. Bu nedenle öğrenciler “daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge örneği” hakkında araştırma yapar. Nasıl ve nereden alabileceğini araştırır.

Ders İçerikleri Belgesi Nedir? Nasıl Alınır?

Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Örneği Nedir? Ne İşe Yarar?

Yükseköğretim kurumlarına, programlarına yatay geçiş yaparak kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden pek çok belge istenir. Bu belgeler öğrencinin sınavda aldığı puanlar, eğitim durumunu gösteren belgeler ve kimlik kartı olmaktadır. Ancak bazı yerlerde öğrencilerden ‘Yatay geçiş yapmadığına dair belge’ de istenmektedir. Pek çok öğrenci böyle bir belgenin varlığından haberdar olmadığı için zor zamanlar yaşamaktadır. Bu belge öğrencinin daha önce yatay geçiş yapmadığını gösterir. kamu haber

Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge Örneği Nasıl ve Nereden Alınır?

Farklı yükseköğretim kurumlarında, yükseköğretim programlarında, üniversitelerde yatay geçiş yaparak eğitim almak isteyen öğrencilerden “daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge” istenir. Örneğin ODTÜ, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi başta olmak üzere Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de onlarca üniversite bu belgeyi talep eder. Öğrenci başvuru yaparken bu evrağı da diğer belgelerle yönetime sunmalıdır. Bu belgenin örneği internette bulunur. Tercihiniyap ekibi olarak bizlerde sizle bu belgenin bir örneğini paylaşıyoruz. Bu belgenin çıktısını alarak imzalayıp okula teslim edebilirsiniz.

Gedik Üniversitesi Eğitim Ücretleri ve Bursları

yatay gecis yapmadigina dair belge

Yatay geçiş yapabilir belgesi nedir?

öğrencinin üniversite değiştirmek istediği durumda gerçekleştireceği yatay geçiş için gereken bütün koşulları sağladığına dair belgedir.

Yorumlar

  1. ENES Avatar ENES dedi ki:

    Bunu nasıl doldurabilirim?

  2. soner Avatar soner dedi ki:

    Elinle

  3. Abcd Avatar Abcd dedi ki:

    Tahütname imzasız diye yazması sorun oluşturur mu?

  4. Furkan Kucuk Avatar Furkan Kucuk dedi ki:

    Bu belgeyi okula imzalatmaya gerek varmi sadece kendimizmi dolduracagiz?