kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 Tivibu Sinema Kanalları Ücretsiz Mi Oldu? Ücretsiz Tivibu Sinema Kanalları İzleme

2020 Tivibu Sinema Kanalları Ücretsiz Mi Oldu? Ücretsiz Tivibu Sinema Kanalları İzleme 2020 Tivibu Sinema Kanalları Ücretsiz Mi Oldu? Tivibu'ya nasıl üye olunur? Tivibu üye olma işlemi nasıl yapılır?

A+
A-

Koronavirüsle mücadele doğrultusunda milyonlarca kişi evlerine kapandı. Televizyon izleme oranları da haliyle arttı. Özellikle de belgesel, film ve dizi yayını yapan kanallar veya yayın platformları büyük ilgi görüyor. Özellikle de Tivibu gibi firmalar da bu dönemden yararlanmak için farklı kampanyalara imza atıyor. Tüketicilerin, izleyicilerin dikkatini çekmek için Tivibu sinema kanallarını ücretsiz haline getirdi. Sınırlı bir sürede geçerli olacak bu kampanya ile insanların dikkatini çekmeye çalışan Tivibu ile ilgili internette pek çok araştırma yapılıyor. Peki Tivibu sinema kanalları ücretsiz mi? Tivibu sinema kanalları ücretsiz nasıl izlenir? İşte tüm merak edilenler..

2020 Tivibu Sinema Kanalları Ücretsiz Mi Oldu?

Koronavirüs salgınınından korunmak için Türkiye’de izolasyon süreci başladı. İnsanlar gerekmedikçe evlerinden çıkmıyor. Televizyon ve bilgisayar aracılığı ile dizi film izleyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Özellikle de Tivibu, Digitürk, Neftlix gibi firmalar da bu dönemden faydalanmak için tüketicilerin, seyircilerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Bunun içinde ücretsiz kanal hizmeti gibi kampanyalar üretiliyor. Tivibu firması da kanallarını sınırlı bir süreliğine ücretsiz sunarak seyircilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Koronavirüs kapsamında Tivibu uydu ve IPTV platformlarındaki tüm sinema kanalları firmanın üyelerine, müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor. Film ve dizi izleme oranlarının arttığı bu dönemde bu kampanya sayesinde binlerce kişi televizyonda kaliteli yapım izleme şansı buluyor. Bu sayede Tivibu’ya üye olanların sayısı da artıyor. Kazan-kazan durumu sayesinde bu sıkıntılı günler nispeten daha az sıkıntılı geçiyor. Tivibu’ya üye olan kişiler hem Tivibu hem de Tivibu Go aracılığıyla mobil, web ve Smart TV’lerde sinema kanallarını 15 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak sunmaya başladı. Tivibu’nun sinema yayınları yapan HD, TV, yerli, aksiyon, komedi sinema kanalları ve sinema 1001 kanallarındaki tüm yayınlar ücretsiz olarak erişime açıldı.

Ücretsiz Tivibu Sinema Kanalları Nasıl İzlenir?

Tivibu sinema kanallarından ücretsiz olarak faydalanabilmek için Tivibu’ya üye olmak gerekmektedir. Eğer üyelik işlemleri yapılmazsa ne yazık ki sinema kanallarını izlemek mümkün değildir. İnternetten, mobilden veya smart uygulamalardan sinema kanallarını izlemek için firmaya ulaşarak üye olmanız ve kurulum işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir.

Tivibu’ya Nasıl Üye Olunur? Tivibu Üye Olma

Tivibu’ya üye olmak için abone olmanız gerekmektedir. Bunun için TTNET müşteri hizmetleri numarası olan ‘444 5 375’i arayarak üye olmak istediğinizi iletebilirsiniz. Bu sayede Tivibu’ya üye olabilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Ofis ve TTNET bayilerinden üyelik ve abonelik işlemlerini de yapabilirsiniz. Şubelere giderek üye olmak istediğinizi duyurabilirsiniz. Son olarak da firmanın internet sitesi aracılığı ile işlem yapabilirsiniz. Bunun için uyelik.tivibu.com.tr/ev adresine girmeniz yeterli olacaktır. Kamu Haber

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.