kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarım ve Orman Bakanlığı 2153 Kişi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2020

Kamu İhale Kurumu 2019 yılında Uzman Yardımcılığı Unvanı için alım gerçekleştireceğini ilan etti. Başvuru koşulları neler? Sınavı nasıl yapılacak? Sınav konuları neler? Detaylar haberimizde.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2020 yılında süreci yürütülmek üzere 2153 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı ilan edildi. 2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı ne zaman yapılacak? 2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı hangi kadrolar için yapılacak? 2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların memuriyet için gerekli olan genel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda 2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına başvuracak olan adayların; Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmaları, kamu hak mahrumiyeti sahibi olmamaları, devlete karşı veya yüz kızartıcı suçlardan birisinden mahkumiyetlerinin olmaması, mesleklerini ifa etmelerine mani sürekli bir engellerinin olmaması ve askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Adayların aynı zamanda ilanda belirtilen yaş koşullarını ve KPSS puan koşullarını karşılıyor olmaları gerekecektir.
2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?
2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına başvurmak için şartları sağlayan adaylar başvurularını 15 Mayıs 2020 tarihinden 22 Mayıs 2020 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirecekler. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir PAKDEMİRLİ başvuruların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi sistemi üzerinden kabul edileceğini belirtti.

tarym ve orman bakanlyyy logo

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Kaç Kişilik? Hangi Kadroya Kaç Kişi Alınacak?

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında toplam 2153 personel sözleşmeli statüde alınacak. Bu 2153 kişinin kadrolara dağılımını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Kadro Sayısı
Veteriner Hekim 790 kişi
Mühendis
-Su Ürünleri Müh.(101 kişi)
-Ziraat Müh. (699 kişi)
-Gıda Müh. (363 kişi)
1163 kişi
Tekniker 139 kişi
Sağlık Teknikeri 11 kişi
Teknisyen 50 kişi
TOPLAM 2153 kişi

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı KPSS Puan Şartı Var Mı?

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Teknikerlik pozisyonları için 2018 yılında gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınavında KPSS P94 puan türünden, kalan adayların ise KPSS P3 puan türünden ilanın tam metninde belirtilen düzeyde puan almış olmaları gerekecektir.

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımına dair tüm detayları ve ek başvuru koşullarını İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

*İlan metni yayımlandığında link aktif edilecektir.

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Sınavı Nasıl Olacak? Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımında herhangi bir yazılı veya sözlü sınav aşaması öngörülmemiştir. Eğer ilan ile bir değişiklik duyurulmaz ise yerleştirmeler merkezi atama biçiminde gerçekleştirilecektir.

2020 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı sürecini takip etmek, alıma dair sorularınızı sormak ve diğer adaylar ile istişare etmek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.