kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Beykoz Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021 (55 Kişi)

Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru şartları nelerdir? İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve nasıl gerçekleştirilecek? İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının detaylarını ve ilanın metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımınına başvuru yapmayı isteyen adayların öncelikli olarak devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları lazımdır. Bununla beraber İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından herhangi bir sebepten dolayı mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza Kanunu hükümleri gereğince kasıtlı şekilde işlemiş oldukları herhangi bir suçtan dolayı 1 sene ve daha uzun müddetli bir mahkumiyet almamış olmaları veya devlete karşı işlenen suçlardan herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile atanacakları kadronun gerektirdiği iş ve işlemleri yapmalarına engel olacak seviyede bir akıl rahatsızlıklarının ya da bedensel engellerinin de bulunmaması lazımdır.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik durumlarının ilişiksiz olması şarttır.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan ve de başvuru koşullarını eksiksiz biçimde karşılayan adayların başvurularını bizzat İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı insan kaynakları birimine giderek 20 Mayıs 2021 tarihinden 28 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikli olarak başvuru genel ve özel şartlarını taşımak noktasında değerlendirileceklerdir. Bunun ardından adayların İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda kullandıkları KPSS puan türlerine göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleklere alınacak olan aday sayısının beş katı kadar aday İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü mülakatları ile uygulama sınavlarına katılma hakkı elde edebileceklerdir.

beykoz

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı toplam 55 adayın belediye başkanlığında istihdamı için gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının 50 kişilik kısmı erkek zabıta memurluğu için 5 kişilik kısmı ise kadın zabıta memurluğu için yapılacaktır.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan her iki grup adayın da herhangi bir ön lisans programı mezunu durumunda olması ve 2020 senesinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en düşük 70 puana sahip olması gerekmektedir.

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru evrakını ve de sınavına dair bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

İstanbul Beykoz Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımını takip etmek, diğer adaylara ulaşmak ve sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.