kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2018-2018 İcra Memuru Maaşı Ne Kadar?

Her yıl binlerce alım yapılan icra memuru mesleği ne iş yapar? 2018-2019 İcraMemuru maaşları ne kadar? 2018-2019 İcra Memuru maaşı ne kadar? İcra memurları2018-2019 döneminde ne kadar maaş alır? İcra memuru maaşları 2018 ne kadar?

A+
A-

Ülkemizde son yıllarda borçlanma oldukça artmaktadır. Özellikle vatandaş borçlanarak pek çok yatırım yapmaktadır. Pek çok hanede birden fazla ev, araba ve elektronik eşya vardır ve bu alımların çoğu borçla yapılmaktadır. Ayrıca özel sektör de borçlanarak büyümektedir. Peki borçlar ödenmediğinde ne olur?İşte bu noktada icra memurları devreye girer.

Alınan borçlar süresinde ödenmez ise icra memurları harekete geçer. Borçlu olan vatandaşın taşınmaz varlıkları incelenir ve gerekli görüldüğü takdirde el konur.

İşte böyle önemli bir mesleği icra eden icra memurlarının ne kadar maaş aldığı da merak konusu olmaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarında icra memuru olarak çalışan personeller ne kadar maaş alır? 2018-2019 icra memuru maaşı ne kadar? İcra memuru maaşı 2018 ne kadar? www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu soruyu sizler için cevapladık. Kamu Haber

2018-2019 İCRA MEMURU MAAŞI NE KADAR?

Her yıl kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellerin maaşı belirli oranlarda yapılan zamlarla artmaktadır. Yılda iki kez yapılan zamlar dolayısıyla maaşlarda büyük artışlar yaşanmaktadır. İcra memurlarının maaşları da bu zamlar dolayısıyla artmaktadır.

2018-2019 döneminde icra memurları 3 bin 250 Türk Lirası maaş almaktadır.Ancak bu maaşın ortalama düzeyde olduğunu söylemek gerekir. Çünkü icra memuru olarak görev yapan personelin eğitim durumu, görev yılı, derecesi, evli ve çocuk sahibi olup olmadığı gibi faktörler maaşlarda önemli artışlara neden olabilmektedir.

2018-2019 İCRA MEMURU NE İŞ YAPAR?

Kamu kurum ve kuruluşlarında icra memuru olarak görev yapan personeller kendilerine verilen talimat doğrusunda hareket eder. Ödeme işlemleri ile ilgili tebliğleri göndermekle mükelleftirler. Ayrıca haciz kararı almak ve süre belirtmek de yine icra memurlarının görevleri arasındadır.

İcra memurları borçlarını ödememiş vatandaşlar için haciz işlemi başlatırlar. Ayrıca hacze konmuş taşınmaz varlıkların satışını gerçekleştirirler ve gerekli görüldüğü takdirde belediye personellerinden veya güvenlik güçlerinden işlerini yaparken yardım isteyebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.