kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2019 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2019 LGS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 2019 geride kaldı. Binlerce kişi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

A+
A-

Liseye Geçiş Sınavı 1 Haziran 2019 tarihinde Cumartesi günü milyonlarca öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. İyi bir lisede eğitim almak isteyen binlerce öğrenci aylar süren çalışmalardan sonra LGS’de ter döktü. Binlerce öğrenci 1 Haziran tarihinde LGS esnasında birbiriyle kıyasıya rekabet etti. Aylar süren çalışmalar sonucunda sınava giren adayların zorlu maratonu sona erdi. Şimdiyse gözler sınav sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Peki Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 2019 sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS 2019 soruları kolay mıydı yoksa zor muydu?

LGS Soruları ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

1 Haziran 2019 tarihi sonrasında 2 Haziran tarihinde ikinci oturum da gerçekleceşek. 2 Haziran 219 tarihinde Pazar günü yapılacak son oturum ile birlikte adayların LGS maratonu sona erecek. LGS Sonuçları açıklanmadan önce ise adaylar açıklanan soru ve cevaplar ile alacakları puanı tahmin edebilecek. 2 Haziran tarihinde sınav sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS sorularının ve cevaplarının açıklanması bekleniyor. Adaylar LGS’den çıktıksan sonra Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi olan www.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılacak açıklamayı beklemesi doğru olacaktır. kamu haber

LGS SORU VE CEVAPLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

LGS Zor Muydu? Kolay Mıydı?

Binlerce kişi 1 Haziran 2019 tarihinde LGS’ye girdi. LGS’ye giren öğrencilerin heyecanına veliler ve öğretmenler de eşlik etti. Sınav sırasında, öncesinde ve sonrasında sosyal medyanın ana gündem maddesi LGS oldu. Binlerce kişi LGS ile ilgili paylaşımlar yaptı. Özellikle sınav sorularının değerlendirildiği paylaşımlar ilgi çekti. Bazı kişiler LGS 2019 sorularının zor olduğunu söylerken kimi öğrenciler de sınavın kolay olduğunu belirtti. İşte sosyal medyada paylaşılan LGS değerlendirmeleri…

LGS tamam! 2 boş 88 net ile derece yapar mıyım?

“LGS güzel geçti. Sınav yarısında uyudum!”

“LGS’ye mi girdik? Yoksa LGS mi bize girdi?”

“LGS soruları fena değildi. Keşke biraz daha çalışsaydım.”

LGS 2019 Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Binlerce öğrenci, öğretmen ve veli LGS sonrasında sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Binlerce kişi LGS sonrasında sınav sonuçarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye ve bu kapsamda araştırma yapmaya başladı. Peki LGS ne zaman açıklanacak? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 2019 sonuçları 24 Haziran 2019 tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını elektronik ortam üzerinden sorgulayabilecek. Sınav sonuçları posta yoluyla adaylara duyurulmayacak. Bu nedenle adayların elektronik ortam üzerinden sorgulama yapması gerekecek.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.