kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2018 Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün?

Milyonlarca Müslümanın özlem ve heyecanla beklediği 2018 Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Peki 2018 yılında Kurban Bayramı kaç gün tatil olacak? Kurban Bayramı ne zaman? 2018 Kurbanlık fiyatları ne kadar? En düşük küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatı ne kadar?

A+
A-

Milyonlarca Müslümanın heyecanla beklediği Kurban Bayramı geldi çattı. Dünyadaki milyonlarca Müslüman Kurban Bayramı için hazırlıklara başladı. Kurban Bayramında kurbanlıklar kesilecek, ibadet edilecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edilecek. Dünyada Kurban Bayramı büyük bir huzur içerisinde geçirilecek. Kurban Bayramı ayrıca tatil ihtiyacı olan milyonlarca çalışana da ilaç olacak. Çalışma temposundan yorulan milyonlarca kişi Kurban Bayramı tatilini iple çekiyor. Kimisi deniz kenarında soluğu alacak kimisi de memlekete gidecek. Peki Kurban Bayramı 2018 kaç gün olacak? Kurbanlık fiyatları 2018 ne kadar?

2018 KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramına sayılı günler kala Kurban Bayramı ile ilgili detaylar belli oldu. Hükümet Kurban Bayramı tatilinin 9 (dokuz) gün olduğunu açıkladı. Milyonlarca vatandaş 9 günlük tatil haberini mutlulukla karşıladı. Özel sektörde çalışan milyonlarca kişi ne yazık ki 9 günlük tatilden yararlanamayacak. Ancak yine de tatilin müjdesi bile insanların yüzünde gülümseme oluşturmayı başardı.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramının Arefe günü 20 Ağustos Pazartesi tarihinde denk geliyor.

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı tarihinde gerçekleşecek.

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba gününe denk geliyor.

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe gününe denk geliyor.

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

2018 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kurban Bayramı deyince akıllara ilk olarak kurbanlık fiyatları gelmektedir. 2018 yılında kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusuydu. Enflasyonun artması nedeniyle kurbanlık fiyatlarında da bir artış yaşandı. Öyle ki kurbanlık fiyatlarının en az yüzde 10 artması bekleniyor. 2018 yılında en düşük büyükbaş kurbanlık fiyatının 7 bin Türk Lirası olması beklenirken en düşük küçükbaş kurbanlık fiyatının ise bin ile bin 500 Türk Lirası arasında olması bekleniyor. kamu haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.