kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2019 Anneler Günü Ne Zaman? Hangi Güne Denk Geliyor?

2019 Anneler Günü Ne Zaman? Hangi Güne Denk Geliyor? Anneler günü hediye önerileri nelerdir? Annelere en iyi hangi hediyeler alınabilir?

A+
A-

Dünyanın neresine giderseniz gidin insanların kutsal olarak gördüğü şeyler benzerdir. İnançlar, yemek kültürü, ilişkiler ve anneye verilen değer… Dünyanın her yerinde annelik kavramı ve anneler kutsaldır. Annelere verilen değer de her yıl anneler günü aracılığı ile gösterilmektedir. Anneler yılın her günü kutsal ve özel olsa da anneler günü dolayısıyla annelere verilen önem gösterilmiş olur. Annelere teşekkür etmek, onurlandırmak ve anmak için aracı olan anneler gününde annelerin yüzünde güller ve gülümsemeler açmaktadır. Peki 2019 anneler günü ne zaman? Anneler günü 2019 ne zaman kutlanacak? Anneler günü hangi güne denk geliyor?

2019 Anneler Günü Ne Zaman?

Dünyanın her yerinde aynı tarihte kutlanan anneler gününün ne zaman olduğu merak edilmektedir. Annelerine hediye almak isteyen, annelerini mutlu etmek isteyen çocuklar, annelerinin mezarını ziyaret etmek isteyen çocuklar, kişiler anneler gününü merak etmektedir. Ayrıca eşlerine hediye almak isteyenler de anneler gününü tarihini öğrenmeye çalışmaktadır. Anneler gününe sayılı günler kala hazırlıklar ve araştırmalar hız kazandı. Peki anneler günü ne zaman?

Anneler günü tüm dünyada her yıl aynı tarihte kutlanmaktadır. Anneler günü her yıl dünyanın her yerinde mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanmaktadır. 2019 yılında bu anneler günü 12 Mayıs 2019 tarihine denk gelmektedir. Kamu Haber

Anneler Günü Hangi Güne Denk Geliyor?

12 Mayıs 2019 tarihi ise haftasonuna başka bir deyişle Pazar gününe denk gelmektedir. Anneler günü hafta sonuna denk geldiği için anneleri ihmal etmek için kimsenin bahanesi olmayacaktır. Bu duruma en çok anneler sevinmektedir.

Anneler Günü Hediye Önerileri

21. yüzyılda hemen hemen her gün olduğu gibi anneler günü de alışveriş çılgınlığının yaşandığı bir güne dönüşmüştür. Büyük şirketlerin indirim kampanyaları nedeniyle binlerce kişi gerek anneleri için gerek kendileri için alışveriş yapmaktadır. Ancak annelerine hediye almak isteyen kişilerin sayısı da bir hayli fazladır. Bu nedenle annelerine hediye almak isteyen kişiler hediye önerilerini araştırmaktadır. Peki anneler günü hediye önerileri 2019 nelerdir?

Bahçeyle, toprakla, tarımla uğraşmayı seven anneler için bahçe malzemeleri iyi bir hediye olabilir.

Saatleri seven anneler için kol saati, cep saati veya duvar saati alınabilir.

Giyinmeyi seven anneler için elbise, bluz, gömlek, etek vb. kıyafetler alınabilir.

Mutfakta olmayı seven anneler için elektronik veya diğer mutfak malzemeleri alınabilir.

Annelerin evleri için çerçeve, dekor eşyası, biblo gibi hediyeler alınabilir.

Annelere ziyarete giderken tatlı, pasta, börek alınabilir.

Beyaz eşyası eskiyen annelere yeni beyaz eşyalar alınabilir.

Annelerle birlikte çıkılan güzel yemek veya gidilen bir kahvaltı annelere güzel bir hediye olabilir.

Annelerinize çiçek gönderebilirsiniz.

Annerin bir hobisi varsa o hobi doğrultusunda bir hediye alınabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.