kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2019 MSÜ Tercihleri Son Gün Ne Zaman?

2019 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Tercihleri son gün ne zaman? 2019 MSÜ tercihleri en son gün ne zaman? MSÜ tercih tarihleri 2019 MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

A+
A-

Milli Savunma Üniversitesine girmek isteyen binlerce kişi için süreç devam ediyor. Son olarak 2019 MSÜ sınav sonuçları açıklandı. Binlerce kişi sınav sonuçlarını öğrendi. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte gözler tercih aşamasına çevrildi. Milli Savunma Üniversitesi adayları sınav sonuçlarına ve öncelik sıralamalarına göre okul tercihlerini yapacak. Ardından da ikinci seçim aşamalarına katılacakları tarihleri belirleyeceklerdir. Bu tarih belirleme işlemi personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Bu kapsamda binlerce kişi MSÜ tercih işlemleri ile ilgili soru soruyor. Peki 2019 MSÜ tercihleri son gün ne zaman? MSÜ tercih işlemleri 2019 ne zaman bitiyor? Kamu Haber

MSÜ KAÇ PUANLA HANGİ BÖLÜM KAZANILIR?

MSÜ Tercihleri Son Gün Ne Zaman?

Milli Savunma Üniversitesi ağırlı puanları hesaplanmış olan adaylar tercih işlemlerini yapacak. Adaylar Harp Okulu, Astsubay Meslek Yüksek Okulu tercihlerini gerçekleştirecek. MSÜ tercih tarihleri ise 29 Nisan 2019 ile 17 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılabilecek. Tercihler 17 Mayıs 2019 tarihinde 23.59 itibariyle sona erecek. Tercihlerini yapmayan adaylar ikinci seçim aşamasına çağrılmayacak ve dolayısıyla haklarını kaybedeceklerdir.

MSÜ KAÇ NETE KAÇ PUAN GELDİ?

MSÜ Tercih İşlemleri 2019

Milli Savunma Üniversitesi tercihlerine ilişkin okul türüne göre taban puanlar belirlendi. Adaylar puan türündeki sıralamalarına göre ikinci seçim aşamalarını beklemeye başladı. İkinci seçim aşamasında adayların ağrılmasına ilişkin süreç personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden paylaşılacak. Adayların sınav çağrıları 13 Haziran 2019 tarihinde yapılacak. Bu nedenle Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruların takip edilmesi son derece önemlidir.

Sınava çağrılan adayların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Adayların başvurular esnasında verdikleri cep telefon numaraları üzerinden bilgilendirilecektir. Bu nedenle adayların iletişim bilgilerini doğru şekilde vermesi ve iletişim adreslerini veya cep telefonu numaralarına gelecek kısa mesajları takip etmelidir.

MSÜ NEDİR? GENEL BİLGİLER, OKUL HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

2019 MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 17 Mayıs 2019 tarihinde tercih işlemleri sona erecek. MSÜ tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı tercih işlemler bitmeden sorulmaya başlandı. Ancak tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz duyurulmadı.

2019 MSÜ TABAN PUANLARI MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI

MSÜ Okul Puan Türleri 2019

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercihlerinde gerekli olan okul puan türlerini sizler için bir araya getirdik. Yerleştirme işlemleri yapılırken Harp Okullarının ve Astsubay MYO’ların kendi için değerlendirileceği unutulmamalıdır. İkinci seçim aşamalarına çağrı puan türleri aşağıdaki gibidir…

KHO: 2019 MSÜ Sayısal ve Eşit Ağırlık Puanı

DHO: 2019 MSÜ Sayısal Puanı

HHO: 2019- MSÜ Sayısal Puanı

Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu: 2019 MSÜ Sayısal ve Eşit Ağırlık ve Sözel ve Genel Puanı

Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu: 2019 MSÜ Sayısal – Eşit Ağırlık – Sözel – Genel Puanı

Bando AStsubya Meslek Yüksekokulu: 2019 MSÜ Puan Türlerinden alınan en yüksek puan

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.