kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü Sınavı Kaçla Kapattı? Taban Puanı Kaç?

28 Aralık 2019 tarihinde ÖSYM'nin gerçekleştirdiği İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı sınavı kaçla kapattı? Taban Puan kaç oldu? Kaç kişi sınavı kazandı? Detaylar haberimizde.

A+
A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin Adalet Bakanlığı uhdesinde görev yapacak olan İcra Müdürlerini ve İcra Müdür Yardımcılarını seçmek üzere 28 Aralık 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiği 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı kaçla kapattı? 28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı sınavı taban puanı kaç oldu? Kaç kişi sözlü mülakatlara katılma hakkı elde etti? Sınava başvuru süreci, sınava dair bilgiler ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz. Kamu Haber

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Başvuru Süreci

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavına kadro için belirlenmiş genel şartları taşıyan ve bunun yanında Adalet Meslek Yüksek Okulları Adalet bölümlerinden, Adalet Meslek Eğitimi bölümlerinden ve Hukuk Fakülteleri’nden mezun olan adaylar başvuruda bulunabildiler. Sınava katılmak isteyen adayların başvuruları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sınav işlemlerinin yürütüldüğü Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 7 Kasım 2019 tarihi ile 14 Kasım 2019 tarihi arasında kabul edildi.

2019 İcra Müdür Yardımcılığı ve İcra Müdürlüğü İlanının TAM METNİ için Tıklayınız!

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı’na normal başvuru süreci içerisinde başvuru yapamamış, başvuruları kaçırmış olan adaylar içinse 27 Kasım 2019 tarihinde bir güne mahsus olmak üzere geç başvuru ekranı açıldı ve bu adayların başvuruları da kabul edildi.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı’na katılmak isteyen adaylar sınav için normal başvuru döneminde 216 Türk Lirası, geç başvuru döneminde ise 324 Türk Lirası sınav ücreti yatırdılar.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Konuları ve Soru Dağılımı

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı 28 Aralık 2019 tarihinde aşağıda yer alan konulardan gerçekleştirdi;

icra konular

Yukarıda yer alan konulardan çoktan seçmeli toplam 70 adet soru yöneltilen adaylara, bu soruların tamamını yanıtlamaları için tanınan süre ise 90 dakika yani 1.5 saat oldu.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı İle Kaç Kişi Alınacak?

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı ile mesleğe toplam 700 kişinin alınacağı ilan edildi. Bu bağlamda yazılı sınav neticesinde başarılı olan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının iki katı kadarı yani 1400 kişi Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılabilecek. Adayların sözlü mülakata katılabilmeleri için almaları gereken asgari puan ise 70 puan olacak.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı’na Kaç Kişi Başvurdu?

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı’na adayların Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER’e yapmış oldukları başvurulara gelen yanıta göre toplam 11.447 kişi başvuruda bulundu. Bu adayların kaç tanesinin sınava katılım gösterdiği ise ÖSYM’nin sayısal verileri açıklaması ile belli olacak.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Kaçla Kapattı? 28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Taban Puanı Kaç Oldu?

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı neticesinde adayların almış oldukları puanlar ve bu puanlara karşılık gelen sıralamaları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sınav sonuç sayfasında 22 Ocak 2020 tarihi itibariyle açıklandı. Açıklanan sonuçlarda adayların sınav puanları yer alırken sıralamalarına yer verilmedi. Adayların başarılı ya da başarısız olduğu belirtildi. Bu şekilde yayınlanan sonuçlara göre sınav sonucu başarılı olan en düşük puanlı adayın puanı yaklaşık olarak; 70,995 olarak gerçekleşti. Bu puana sahip adayın Alan Bilgisi neti; 25, Genel Kültür – Genel Yetenek neti ise; 26 idi.

Sonuçlarını paylaşan bu puana en yakın başarısız adayın puanının ise 70,59 olduğu görüldü. Bu adayın ise netleri aynı olmasına rağmen daha fazla yanlış yanıtı olduğu için standart sapma sebebiyle başarısız olduğu anlaşılmaktadır.

28 Aralık 2019 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınav sürecine dair bilgiler almak ve mülakat aşamasına dair diğer adaylarla iletişim kurmak için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.