kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ACity Premium Outlet AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri

ACity Premium Outlet AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri hakkında tüm merak edilen soruları cevaplandırdık. ACity AVM Nedir? Ne Demek? Kimin? ACity Premium Outlet AVM Çalışma Saatleri ACity AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? ACity AVM Hafta Sonu, Bayramda, Resmi Tatillerde Açık Mı? Kapalı Mı?

A+
A-

Türkiye’de en çok alışveriş merkezine (AVM) sahip şehirlerden biri de hiç şüphesiz başkent Ankara’dır. Türkiye’nin en büyük ve en kalabalık şehirlerinden biri olan Ankara’da çok sayıda AVM bulunmaktadır. Farklı büyüklükteki bu alışveriş merkezleri şehrin dört bir yanına dağılmıştır. Denize kıyısı olmaması nedeniyle sık sık eleştirilen şehirde başkentliler hafta sonları genellikle bu AVM’lere akın etmektedir. Özellikle ailelerin ve gençlerin en çok vakit geçirdiği yerler bu alışveriş merkezleri olmuştur. Bu AVM’lere örnek olarak Ankamall, Panora, Armada, CEPA, Kentpark ve Nata Vega gösterilebilir. Bunların yanı sıra yeni yapılan ve binlerce kişinin akınına uğrayan ACity Premium Outlet gibi AVM’ler de bulunmaktadır. İstanbul yoluna inşa edilen ve bu bölgedeki binlerce vatandaşın uğrak yeri olan ACity AVM başkentliler tarafından çok sevilmiştir. Bölgeye önemli markaları, sinemayı ve güzel lokantaları getiren AVM’yi her gün binlerce kişi ziyaret etmektedir. Outlet olması nedeniyle ucuza alışverişin de merkezi olan AVM çok sevilmekte ve bu nedenle çalışma saatleri çok merak edilmektedir. Peki ACity Premium Outlet AVM kaçta açılır? Kaçta kapanır? ACity AVM çalışma saatleri ve ziyaret saatleri nasıl? ACity bayramda, hafta sonu ve resmi tatillerde açık mı?

ACity AVM Nedir? Ne Demek? Kimin?

Türkiye’nin ve Ankara’nın en önemli en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan ACity AVM her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. 85 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan alışveriş merkezi içerisinde 189 adet mağaza bulunmaktadır. Ayrıca AVM’de gıda, yiyecek, içecek, eğlence hizmeti veren 300’e yakın marka bulunmaktadır. ACity, Ankara’nın en önemli güzergahlarından birinde, İstanbul Yolu üzerinde bulunmaktadır. Bu açıdan her gün milyonlarca aracın kullandığı bir güzergahta bulunması ziyaretçi sayısını da artırmaktadır. AVM içerisinde 500 kişilik bir tiyatro salonu ve özel ses sistemleriyle donatılan sinema salonları bulunmaktadır.

ACity Premium Outlet AVM Çalışma Saatleri

Binlerce Ankaralı alışveriş yapmak istediğinde ilk durak bir outlet olan ACity AVM’dir. Diğer AVM’lere ve mağazalara kıyasla daha ucuza satış yapan mağazalara ev sahipliği yapan AVM’de önemli lezzet ve eğlence durakları da bulunur. Otoparkı da bulunan AVM’ye her gün binlerce kişi akın etmektedir. Bu nedenle AVM’nin çalışma saatleri ve ziyaret saatleri merak konusu olmuştur. AVM günde 14 saat çalışmaktadır. Sabah saat 10’da açılan alışveriş merkezi akşam saat 22’ye kadar hizmet vermeye devam eder.

ACity AVM çalışma saatleri: 10.00-22.00

ACity AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

ACity Premium Outlet Ankara’daki diğer AVM’ler gibi sabah saat 10.00 itibariyle kapılarını açar ve hizmet vermeye başlar. Tüm mağazaların açılmasıyla sabah saat 10’da faaliyetlerine başlayan AVM’nin mesaisi akşam saat 22.00’a kadar sürer. Akşam saat 22’ye doğru AVM’deki mağazalar kapanış hazırlıklarına başlar. Saat 22 itibariyle AVM’de çok az sayıda açık mağaza kalır. Sinema gibi, gıda işletmeleri gibi bazı hizmetler verilmeye devam eder.

ACity AVM sabah saat 10.00’da açılır ve akşam saat 22.00’da kapanır.

ACity AVM Hafta Sonu, Bayramda, Resmi Tatillerde Açık Mı? Kapalı Mı?

Tüm Türkiye’de alışveriş merkezleri en çok hafta sonları, bayramlarda ve resmi tatillerde yoğun olmaktadır. Okulların, iş yerlerinin tatile girmesiyle milyonlarca kişi sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, gezmek ve eğlenmek için AVM’lere koşmaktadır. Bu kapsamda AVM’ler cumartesi ve pazar olmak üzere hafta sonları daima hizmet vermeye devam eder. Dini bayramlarda ve resmi tatillerde de tüm AVM’ler hizmet vermeye devam eder. Ancak dini bayramlarda yani Ramazan ve Kurban Bayramlarında ilk gün AVM’nin açılış saati değişmektedir. Ramazan ve Kurban Bayramlarının birinci günü A City AVM öğle saatlerinde açılır. Bu kapsamda genel olarak ACity AVM kurban bayramında, ramazan bayramında, 1 Ocak yılbaşında, 23 Nisan Çocuk Bayramında, 19 Mayıs Gençlik Bayramında, 1 Mayıs İşçi Bayramında, 30 Ağustos Zafer Bayramında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açıktır.

ACity AVM hafta sonu açıktır. Çalışma saatleri sabah 10.00 ile 22.00 arasındadır.

ACity AVM bayramlarda ve resmi tatillerde açıktır. Çalışma saatleri sabah 10.00 ile 22.00 arasındadır.

Kurban Bayramının ve Ramazan Bayramının 1. günü AVM’nin kapıları saat 13.00’de açılır.

1 Ocak yılbaşında da AVM Yine saat 13.00’de açılmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.