kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl ve Nereden Alınır?

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl ve Nereden Alınır? Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav tarihleri ne zaman? AÖF Sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

A+
A-

Türkiye’nin en büyük ve en fazla öğrenciye ev sahipliği yapan eğitim kurumlarından biri kesinlikle Açıköğretim Fakültesi‘dir. Açıköğretim Fakültesi bünyesinde farklı alanlarda binlerce kişi her yıl eğitim almaktadır. Çocuğu, genci, orta yaşlısı ve yaşlısı olmak üzere her yaş grubundan öğrencinin bulundu Açıköğretim Fakültesi Türkiye’de eğitime büyük katkı sağlamaktadır. Hiç üniversite okumamış olanlar, 2 yıllık önlisans eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler ve ikinci üniversiteyi okumak isteyenlerin başvurduğu adres olan AÖF binlerce kişinin eğitimine katkı sağlamaktadır. Açıköğretim Fakültesi bünyesinde her yıl belirlenen müfredatlar doğrultusunda eğitim verilmektedir. Adayların eğitimlerini başarıyla tamamlaması için yapılan sınavları başarıyla geçmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda yılın belli dönemlerinde ve belli tarihlerinde AÖF sınavları gerçekleştirilir. Bu tarihlerde binlerce kişi eğitim aldıkları bölümlere, aldıkları derslere göre sınavlara girer. 2019 yılında da AÖF sınavları düzenlenmeye devam ediyor. Binlerce kişi 2019 yılında AÖF sınavlarına hazırlanıyor. Peki 2019 AÖF Bahar dönemi sınav tarihleri ne zaman? AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman yapılacak? AÖF sınav giriş belgeleri nasıl ve nereden alınır?

AÖF Sınav Giriş Yerleri Açıklandı 2019

Açıköğretim Fakültesinde her yıl binlerce öğrenci eğitim almaktadır. Öğrenciler yılın belli dönemlerinde ve belirli tarihlerde sınavlara girmektedir. 2018-2019 eğitim öğretim yılında da bu kapsamda sınavlar düzenleniyor. Güz döneminde yani sonbahar döneminde yapılan sınavlar tamamlandı. Bahar döneminin başlaması ile gözler bahar dönemi AÖF sınav tarihlerine çevrildi. 2019 yılında bahar döneminde düzenlenen AÖF sınavları için geri sayım sürüyor. Binlerce öğrenci hem sınav tarihleri hem de sınav giriş belgeleri için araştırmalara başladı. Peki AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

2019 yılında Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi sınavları için sona gelindi. Bahar dönemi sınavları için sınav giriş yerleri açıklandı ve sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri sınavlara girecekleri adresleri AÖF’ün internet sitesi üzerinden öğrenebilecekler. Ayrıca Anadolu Mobil uygulaması ile AÖF sisteminden bilgiler öğrenilebilecek. Kamu Haber

AÖF Sınav Tarihleri Ne Zaman?

Açıköğretim Fakültesi 2019 yılı bahar dönemi sınav tarihleri için geri sayım sürüyor. Öğrenciler sınav öncesi çalışmaları hız kazandı. AÖF bahar dönemi final sınavı 25 Mayıs-26 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 25-26 Mayıs cumartesi ve pazar günleri yapılacak sınava binlerce kişi girecek. Üç ders sınavı ise 27 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl ve Nereden Alınır?

AÖF sınavlarına girmek için adayların sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Sınav yerlerine giden adaylar yanlarında T.C. kimlik belgeleri ve AÖF sınav giriş belgelerini bulundurmalıdır. Bu nedenle adaylar AÖF’ün resmi internet sitesi üzerinden sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Adaylar Açıköğretim Fakültesinin resmi internet sitesine kimlik bilgileri ve şifreleri ile girerek sınav giriş yerlerini öğrenebilir ve belgelerini çıkartabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.