kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

AÖF Sınav Giriş Belgesi Sorgula 2018

2018-2019 döneminde binlerce kişi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenen sınavlara girecek. AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri açıklandı ve sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Peki AÖF sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır? 2018-2019 AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen soruların cevapları…

A+
A-

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav yerleri belli oldu. 24 Kasım ve 25 Kasım 2018 tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri yapılacak Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi ara sınavları için adaylar bir süredir bekliyordu. AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasıyla sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Adaylar Açıköğretim Fakültesi (AÖF) resmi internet sitesi https://aof.anadolu.edu.tr üzerinden giriş yaparak sınav giriş yerlerini öğrenebilir.

Türkiye’de yüz binlerce kişi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavlarına girecek. Peki sınav giriş belgeleri nasıl alınır? AÖF sınavlarına girmek için gereken belgeler nelerdir? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama işlemi nasıl yapılır? İşte cevabı…

AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır 2018

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından güz ve bahar olmak üzere senede iki kez sınav gerçekleştirilmektedir. Türkiye’de 7’den 70’e binlerce kişi AÖF eğitimi almaktadır. Bu nedenle gerçekleştirilen sınavlara katılım çok olmaktadır. Hem eğitimini tamamlamak isteyen hem de ikinci üniversite eğtiimi almak isteyen pek çok kişi ” AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?” sorusuna cevap aramaktadır.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınav yerleri adayların erişimine açıldı. Adaylar AÖF sınav giriş yerlerini öğrenmek için öncelikle AÖF’ün resmi internet sitesi olan https://aof.anadolu.edu.tr adresine girmeleri gerekmektedir. Site üzerindeki öğrenci otomasyonuna giriş yaparak T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sisteme girmeleri gerekmektedir. Ardından da sınav giriş yerlerini öğrenebileceklerdir.

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV GİRİŞ YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF Sınavlarına Girmek İçin Gereken Belgeler

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınavlarına girmek için adayların bazı belgelere ihtiyacı bulunmaktadır. Adayların sınavlara giriş yapabilmeleri için fotoğraflı sınav giriş belgesi ve fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. GÜNDEM

Bazı adaylar sınav giriş yerlerine kimlik belgeleri dışında, sürücü belgeleri, ehliyetleriyle hatta mesleki kimlik kartlarıyla gelmektedir. Ancak T.C. kimlik belgesi dışında hiçbir belge sınav giriş noktalarında kabul edilmemektedir.

Adayların fotoğraflı sınav giriş belgesi ve fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi olmadan sınav giriş yerlerine alınmayacaklarını bilmeleri gerekmektedir.

Adayların fotoğraflı sınav giriş belgelerini https://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci girişi kısmına tıklayarak kişisel bilgileriyle edinmeleri mümkündür.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

2018-2019 AÖF SINAV TARİHLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.