kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

AÖF Sınavları Saat Kaçta? Kaç Oturum Olacak?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2018-2019 eğitim öğretim döneminde yapılacak güz dönemi ara sınavları saat kaçta yapılacak? AÖF güz dönemi ara sınavları kaç oturumda gerçekleştirilecek? İşte AÖF sınavına girecek adayların merak ettikleri…

A+
A-

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2018-2019 eğitim öğretim dönemi güz dönemi ara sınav giriş yerleri açıklandı. Binlerce kişi AÖF resmi internet sitesi olan https://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden sınav giriş yerlerini öğrendi. Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınav tarihleri 24-25 Kasım 2018 tarihlerinde cumartesi ve pazar günleri yani hafta sonu yapılacak. Peki AÖF güz dönemi ara sınavları saat kaçta yapılacak? AÖF sınavları kaç oturumda yapılacak? İşte AÖF sınavlarıyla ilgili merak edilenler..

AÖF Sınavı Saat Kaçta 2018 ?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2018-2019 döneminde yapılacak güz dönemi ara sınav tarihleri merak ediliyordu. Ara sınavlar 24 Kasım 2018 tarihinde ve 25 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Haftasonu tarihinde gerçekleştirilecek AÖF ara sınavları sabah 09.30’da başlayacak. Ancak AÖF ara sınavları yalnızca sabah 09.30’da değil aynı zaman da saat 14.00’da da gerçekleştirilecek. O nedenle adayların sınav giriş belgelerinde yazan sınav saatlerini iyi kontrol etmeleri gerekmektedir. GÜNDEM

AÖF Sınavı Kaç Oturumda Gerçekleştirilecek 2018 ?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınavları Cumartesi iki Pazar günü 2 olmak üzere toplamda 4 oturumda gerçekleştirilecek.

AÖF Sınav Giriş Belgesi Alma 2018

Aöıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş belgesi almak için AÖF’ün resmi internet sitesi olan https://aof.anadolu.edu.tr/ adresine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise öğrenci otomasyonuna giriş yaparak T.C. kimlik numarası ve şifre girişini yaparak sınav giriş belgesi sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.