kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

AÖF Yaz Okulu Sınavları 2019 Ne Zaman?

AÖF Yaz Okulu Sınavları 2019 Ne Zaman? Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kaç hafta sürecek? AÖF yaz okulu sınavları hangi tarihlerde yapılacak? AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak?

A+
A-

Türkiye’nin en fazla öğrencisine sahip okullarından biri olan Açıköğretim Fakültesinde binlerce kişi eğitim almaktadır. Bu kişiler 2018-2019 eğitim öğretim döneminin dışında yaz okulunda da eğitim alabilmektedir. Bu kapsamda bu yıl ilk kez uygulanan yaz okuluna kaydolan binlerce kişi sınav tarihlerini merak ediyor. Yaz okulunda verecekleri derslerle erken mezuniyet şartlarını yakalamaya çalışan öğrenciler sınav tarihlerini araştırıyor. 2019 yılında Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav tarihleri belli oldu. Peki 2018-2019 eğitim öğretim dönemi AÖF yaz okulu tarihleri ne zaman?

AÖF Yaz Okulu Nedir? Ne Kadar Sürecek?

Açıköğretim Fakültesine kayıtlı ve kayıt olmayı düşünen öğrenciler yaz okulu uygulaması ile ilgili araştırma yapıyor. Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarıyla ilgili soruların yanı sıra yaz okulunun kaç gün süreceği de merak konusu. AÖF yaz okulu 2019 yılında 11 hafta boyunca sürecek. Öğrenciler 11 hafta boyunca eğitim alacak. Eğitim süresi kapsamında belirli tarihlerde yaz okulu sınavları yapılacak. Kamu Haber

AÖF Yaz Okulu Sınav Tarihleri 2019 

Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Açıköğretim Fakültesi (AÖF) resmi internet sitesi üzerinden yaz okulu uygulaması hakkında tüm bilgileri paylaştı. 11 hafta boyunca sürecek olan yaz okulu uygulamasının tamamlanması ile sınav dönemi başlayacak. Yaz okuluna kayıtlı olan öğrenciler 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde sınavlara girecek. Türkiye’in 81 ilinde AÖF yaz okulu sınavlarının yapılması planlanıyor. Yaz okulu sınavı tek sınav olarak yapılacak ve başarı notuna etkisi %100 oranında olacak.

AÖF Üç Ders Sınav Tarihleri 2019

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri arasında bir diğer merak edilen konu ise üç ders sınavı oldu. Üç Ders Sınavı ile ilgili sorular soran öğrenciler internet üzerinden araştırma yapmaya başaldı. Üç ders sınavına girmeye hak kazanan kişi yaz okuluna kayıt yaptırma hakkına sahiptir. Ancak yaz okuluna kayıt yaptıran kişinin üç ders sınavına katılma hakkı bulunmamaktadır. AÖF İİBF lisans ve önlisans programlarında eğitim alan öğrenciler bahar döneminin sonunda yapılan sınavlardan sonra üç ders sınavına girmeye hak kazanırlar. Bu kapsamda üç ders sınavı 27 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.