kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Araç Kilometre Sorgulama Nasıl Yapılır?

Araç Kilometre Sorgulama Nasıl Yapılır? Araç Kilometre Sorgulama İkinci El Araç Kilometre Sorgulama İkinci El Araç Km Sorgulama Sms Araç Kilometre Sorgulama SMS Araç Km Sorgulama Nasıl Yapılır?

A+
A-

Araç Kilometre Sorgulama Nasıl Yapılır?

Araç kilometre sorgulaması hakkında düzenlediğimiz yazımızda aklınıza takılan soruların cevabını bulabileceksiniz. Sorgulamayı nasıl yapabilirsiniz, SMS nasıl atabilir ve araç kilometresini nasıl öğrenebilirsiniz?

Araç Kilometre Sorgulama Nasıl Yapılır? İkinci El Araç Kilometre Sorgulama İkinci El Araç Km Sorgulama Sms Araç Kilometre Sorgulama SMS Araç Km Sorgulama Nasıl Yapılır?

İkinci el araçlar özellikle son yıllarda oldukça alınan ve satılan ürünler arasına girdiler. Her yıl milyonlarca kişi ikinci el araç alım satım işlemlerini gerçekleştiriyor. Fakat ikinci el araç pazarında alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Kamu Haber

Özellikle araç kilometre sorgulamak ve araçların hasar kaydını sorgulamak büyük önem taşıyor. Bu noktada Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi TRAMER bu konuda önemli bir hizmet veriyor. İkinci el araç piyasasındaki araçların çoğunu kapsayan sorgulama hizmeti veren TRAMER araç kilometre sorgulama işlemini de gerçekleştirmektedir.

Dropshipping Yaparak Aylık Ne Kadar Para Kazanılır?

TRAMER Araç Kilometre Sorgulama Nasıl Yapılır?

İkinci el araç piyasasında ne yazık ki pek çok dolandırıcılık olayı yaşanmaktadır. Pek çok satıcı araçlarının kilometrelerini düşürerek araçlarını satışa sunmaktadır. Pek çok kişinin bu konuda mağduriyet yaşadığını tahmin ediyoruz. Bu tür dolandırıcılık olaylarının içinde olmamak için çok kolay bir yöntem bulunmaktadır.

SMS yani kısa mesaj yolu ile almayı düşündüğümüz araçların kilometrelerini öğrenebiliyoruz. Öncelikle belirtmeliyiz ki Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı veri tabanında istediğimiz aracın kilometre ve hasar bilgileri bulunmaktadır. Bu veri

tabanını kullanarak istediğimiz aracın bilgilerine ulaşabilmekteyiz. ”HASAR” yazdıktan sonra boşluk bırakıp aracın şase numarasını yazıp 5664’e SMS yani kısa mesaj atarak ilgilendiğimiz aracın hasar ve kilometre bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ancak belirtilmelidir ki aracın plakasını yazarak bu bilgilere ulaşamamaktasınız.

Makinist Maaşları Ne Kadar?

Nasıl SMS-Kısa Mesaj Atılır?

Çoğu kullanıcı kilometresi yüksek araçları kullanmak istemez. Ayrıca kilometre bilgileri değiştirilen araçlarda her şeyden önce sürücülerin can sağlığını tehdit etmektedir. Bu yüzden kilometre bilgilerini sorgulamak çok önemlidir. Peki araç kilometre sorgulama nasıl yapılır?

Büyük harflerle HASAR yazıp bir boşluk bırakıp ilgilendiğiniz aracın şase numarasını yazarak 5664’e kısa mesaj göndererek ilgilendiğiniz aracın bilgilerine ulaşabilirsiniz.  Cep telefonlarınızın mesajlar bölümünden yeni mesaj butonunu açarak ” HASAR 55 xxx 555” yazdıktan sonra 5664’e göndermelisiniz. Bu şekilde ilgilendiğiniz aracın bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Orjinal km sorgulama nasıl yapılır?

Otomobilin plakasının veya şase numarasının 5664’e bitişik yazılarak mesaj atılması gerekir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.