kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Arçelik İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Arçelik İş İlanları ve Personel Alımı 2021 ile ilgili detayları inceledik. Arçelik İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Ne Zaman? 2021 Arçelik İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya ve teknoloji firmalarından olan Arçelik A.Ş. aynı zamanda büyük bir istihdam merkezidir. Firma beyaz eşyadan elektornik aletlere, küçük ev aletlerinden, mutfak eşyalarına kadar çok geniş bir alanda ürün yelpazesine sahiptir. 1955 yılında İstanbul’da kurulan firma her yıl büyümesini sürdürmüştür. Alanında Avrupa’daki en büyük firmalardan biri olan Arçelik Koç Holding bünyesinde bulunur. 150 civarında ülkeye üretilen ürünler ihraç edilir. Faaliyetleri bu kadar yoğun olan firma bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Ayrıca her yıl yüzlerce personel alımı yapılmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi Arçelik İş İlanları ile ilgili sorular sorar. Peki Arçelik iş ilanları ve personel alımı 2021 nasıl ve nereden yapılır?

Arçelik İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Arçelik 6 ülkede 20 civarında araştırma-geliştirme merkezi bulunur. Buralarda 1500’den fazla çalışanı bulunur. Ayrıca 8 farklı ülkede 21 üretim tesisi de bulunur. Buralarda da binlerce işçi, memur, personel çalışır. Arçelik farklı ülkelerde farklı isimlerle de faaliyet göstermektedir. Örneğin Güney Afrika’da Defy, Romanya’da Arctic, Pakistan’da Dawlance markaları bulunur. Satış noktaları, depoları, üretim tesisleri, genel müdürlükleri ile binlerce kişiye iş imkanı sağlanır. Bu nedenle dünyada her yıl firma bünyesinde yüzlerce personel alımı yapılır.

Arçelik iş ilanları hemşire, iş güvenliği uzmanı, depo elemanı, montaj elemanı, işçi, müşteri temsilcisi, çağrı merkezi elemanı, forklift operatörü, servis elemanı, güvenlik görevlisi, şoför, temizlik elamanı aşçı, engelli personel, eski mahkum, teknisyen, tekniker, mühendis, mimar, süpervizör, yetkili servis elemanı, müdür, sekreter, muhasebeci, diyetisyen, yönetici gibi kadrolara yöneliktir. Kadın-erkek, farklı eğitim durumlarına sahip, farklı yaş gruplarından binlerce kişi iş ilanlarına başvurabilir.

<div></div>

2021 Arçelik İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Arçelik çatısı altında çalışmak isteyen kişiler iş başvuru formu doldurmak, başvuru yapmak zorundadır. Bunun için Arçelik firmasının resmi internet sitesi olan arcelikas.com adresine girmeleri gerekmektedir. Aşağıda iş başvuru formu ve başvuru sayfası ekranını ve linkini paylaştık.

Arçelik iş başvuru sayfasına girdikten sonra açık iş ilanlarını, başvuru tarihlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca özgeçmişinizi insan kaynakları birimine iş başvuru formu üzerinden gönderebilirsiniz. Başvurunuz olumlu sonuçlarınırsa görüşmeye davet edilirsiniz. Ayrıca kariyer sayfalarında ve Linkedin üzerinden de iş ilanları yayınlanabilmektedir.

Arçelik iş başvuru formu: http://www.arcelikas.com/sayfa/626/isbasvurusuveisilanlari

Yorumlar

  1. Çiğdem Avatar Çiğdem dedi ki:

    Eski hükümlüyüm ana iş bulamıyorum büyük her firma çalıştırmak zorunda ama nerde