kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Aygaz İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Aygaz İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için derledik. Aygaz Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu? Aygaz İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Aygaz İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük sektörlerden biri hiç şüphesiz enerji sektörüdür. 80 milyonu aşkın insanın yaşadığı Türkiye’de mutfakta, banyoda, sanayide, iş yerinde enerjiye ihtiyaç duyulur. Bu enerji ihtiyacı farklı şekillerde karşılanır. Petrol, doğal gaz, elektrik ve LNG bu çözüm önerilerinden yalnızca bir kaçıdır. İşte tam da bu noktada büyük enerji firmaları karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Aygaz firmasıdır. Alanında adeta bir dev haline gelen firma milyonlarca vatandaşa hizmet sunmaktadır. Ayrıca istihdama da büyük katkı sağlamaktadır. Yüzlerce kişi firma bünyesinde çalışmaktadır. Her yıl binlerce kişi de Aygaz iş ilanlarını takip etmekte ve başvuru yapmaktadır. Peki Aygaz iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Aygaz iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Aygaz Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu?

Aygaz firması 1961 yılında kurulmuştur. Kurucusu ünlü iş insanı Vehbi Koç’tur. Günümüzde halka açık haldeki ilk ve tek LPG şirketi olan Aygaz, Koç Holding bünyesinde altında faaliyet gösterir. Enerji sektöründe dev haline gelen firma LPG temini, stoklanması, doldurulması, ilgili cihazların üretimini, satışını ve bakımını gerçekleştirir. LPG ile ilgili Türkiye’deki en önemli aktördür. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren firmanın binlerce otogaz ve tüpgaz istasyonu bulunur. Firmanın merkezi ise İstanbul’da Zincirlikuyu’da yer alır. Firmanın yürüttüğü operasyonun büyüklüğü şöyle açıklanabilir: Her gün 70 bine yakın araca istasyonlardan yakıt temin edilmektedir. Her yıl büyüyen firma yüzlerce personel almaya da devam etmektedir.

Aygaz İş İlanları ve Personel Alımı

Aygaz yalnızca Türkiye’de değil Avrupa ve Orta Doğu pazarında da aktiftir. Avrupa ülkelerine LPG ihracatı yapan firma 180 bin metreküplük LPG depolama kapasitesi ile dikkat çekmektedir. 5 deniz terminali, 6 dolum tesisi, 9 dağıtım merkezi bulunan firmanın bünyesinde yüzlerce personel çalışır. Ayrıca tüp, valf gibi yan ürün üretimlerini de Gebze’de gerçekleştirlir. Türkiye’nin farklı bölgelerindeki merkezlerinde yüzlerce personel istihdam edilir ve yine her yıl yüzlerce personel işe alınır.

Aygaz tarafından yapılan iş ilanlarına ilköğretim, lise, önlisans, lisans mezunları başvuru yapabilir. Kadın-erkek farklı yaş gruplarından adaylar firmada çalışabilir. Genellikle alım yapılan kadrolar ise şu şekildedir: güvenlik görevlisi, işçi, temizlik personeli, sayış personeli, işletme sorumlusu, satış yöneticisi, yatırım uzmanı, pompacı, kasiyer, elektrik teknisyeni, şube sorumlusu, üretim mühendisi, mali işler sorumlusu, muhasebeci, engelli personel, eski hükümlü işçi, büro personeli, avukat, teknisyen, işçi, tekniker, mühendis, endüstri mühendisi vb.

Aygaz İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Aygaz iş ilanları firmanın internet sitesinden, kariyer sitelerinden, Koç Holding sitesinden takip edilebilir. İş ilanları yayınlandıktan sonra başvuru tarihleri, şekli gibi bilgileri öğrenilecektir. Başvuru talimatlarına göre başvuru yapılmalıdır. Genellikle başvurular firmanın internet sitesindeki kariyer sayfasından yapılır. Oluşturacağınız özgeçmiş bilgileri sisteme kayıt edilir. İnsan kaynakları birimi size en uygun pozisyon için başvurunuzu inceler. Uygun görülürseniz işe alım planına göre görüşmelere, mülakatlara davet edilirsiniz. Süreç olumlu sonuçlanırsa işe alınırsınız.

Aygaz iş başvuru formu: https://www.aygaz.com.tr/kurumsal/acik-pozisyonlar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.