kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BELKA A.Ş. İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

BELKA A.Ş. İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilenleri araştırdık. BELKA A.Ş. İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Ne Zaman? BELKA A.Ş. İş Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılır?

Türkiye’nin en önemli şehirlerinin başında başkent Ankara gelmektedir. Siyasetin, devlet yönetiminin, bürokrasinin, askeriyenin merkezi olan Ankara aynı zamanda önemli bir istihdam merkezidir. Milyonlarca kişinin yaşadığı şehirde belediyecilik hizmetlerine de büyük önem verilir. Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki pek çok şirketle birlikte şehir için çalışmaktadır. Belediye bünyesindeki kurumlardan biri de BELKA A.Ş.’dir. Bu kurum Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimlere ihale yaparak hizmet işleri kapsamında personel, kamyon, iş makinesi, araç ve ekipman temini yapılır. BELKA A.Ş. aynı zamanda uzman personel için iş güvenliği ve işçi sağlığı ile ilgili eğitimler düzenler. BELKA A.Ş. bünyesindeki istihdam edilen çalışanların sayısı bir hayli fazladır. Kurum her yıl yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle sık sık BELKA A.Ş. iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında pek çok soru sorulur.

BELKA A.Ş. İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Ankara’da yaşayan vatandaşlara hizmet sunmak için faaliyet gösteren BELKA A.Ş. yol, hafriyat, asfalt, altyapı çalışmaları, kanal, yağmur suyu hatları, ızgara, bakım ve onarım çalışmaları gibi konularda faaliyet gösterir. Bu çalışmaların aksamaması için sık sık personel alımı yapılmaktadır. BELKA A.Ş. işçi, memur, personel alımı haberleri binlerce kişinin ilgisini çekmektedir.

BELKA A.Ş. iş ilanları arasında işçi, şoför, temizlik görevlisi, iş makinesi operatörü, engelli personel, stajyer, eski hükümlü işçi, engelli personel, özel güvenlik personeli, tekniker, teknisyen, mühendis, mimar gibi kadrolar ağırlıklıdır. Kadın erkek, farklı yaş gruplarından herkes iş ilanlarına başvuru yapabilir.

BELKA A.Ş. İş Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELKA A.Ş. kuruluşu sık sık yeni personel alımı yapmaktadır. Bu iş ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayınlanır. BELKA bünyesinde çalışmak isteyenlerin İŞKUR’a üye olmaları ve iş ilanlarını takip ederek başvurularını gerçekleştirmesi gerekir. Bunun dışında belediye tarafından açılan bir işe alım platformu bulunmamaktadır.

Yorumlar

  1. Mağdurum iş istiyorum Avatar Mağdurum iş istiyorum dedi ki:

    Issizim magdurum iş istiyorum ne iş olsa yaparım

  2. Beyhan Doğan Avatar Beyhan Doğan dedi ki:

    Asfalt plent operatörü m belediye iş istiyorum uzun zamandır issiim

  3. Musa Avatar Musa dedi ki:

    İş arıyorum argon kaynağı kullanıyorum aynı zamanda kaportacı olarak calışmaktayım