kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Bingo İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Bingo İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için inceledik. Bingo Nedir? Ne Demek? Bingo Kimin? Bingo İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Bingo İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’deki en büyük sektörleri ev bakım, kozmetik ve temizlik sektörleridir. Bu pazarlara hakim olan aktörler genelde yurt dışı kaynaklı firmalardır. Ancak uzun süredir Türkye’de hizmet veren yerli firmalar da yok değildir. Bunlardan biri de Bingo firmasıdır. Çamaşır, bulaşık ve ev eşyalarına yönelik temizlik ürünler ile dikkat çeken firma 50’ye yakın ülkeye de ürün ihraç etmektedir. Bu kadar büyük bir firma ve üretim tesisi çok sayıda personele ihtiyaç duymaktadır. Peki Bingi iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Bingo iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Bingo Nedir? Ne Demek? Bingo Kimin?

Bingo 1987 yılında ev bakım ürünleri üreterek pazara giriş yapmıştır. Türkiye’de yürüttüğü faaliyetlerini yurt dışına da taşıyarak önemli ölçüde büyümüştür. Bingo yumuşatıcı, krem temizleyici, yüzey temizleyici, cam temizleyici gibi ürünlerle milyonlarca müşteriye ulaşılmaktadır. Onlarca ülkeye ihracat yapılmaktadır.

Hayat Holding, 1937’de Yahya Kığılıt arafından kimya sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Bingo firması da bu holding çatısı altındadır. Günümüzde 80 civarında ülkede Bingo ürünlerinin satıldığı tahmin edilmektedir. Ayrıca bu denli büyük bir operasyonu yönetmek için yüzlerce personel istihdam edilmektedir.

Bingo İş İlanları ve Personel Alımı

Hayat Kimya bünyesinde bulunan Bingo firması gücünü üretim tesislerinden almaktadır. Özellikle de 2001’de Kocaeli/İzmit’te Türkiye’nin en modern ve büyük deterjan ve ev temizlik ürünleri üretim tesisinin açılmasıyla firma gücüne güç katmıştır. Bu tesiste onlarca personel çalışmaktadır.

Firma faaliyetlerini devam ettirmek ve artırmak için her yıl onlarca personel alımı yapmaktadır. Yayınladığı iş ilanlarına göre en çok alınan personeller ve kadrolar ortaya çıkmıştır. Buna göre Bingo iş ilanları genelde hammadde satış uzmanı, arıtma tesisi ustası, saha satış uzmanı, iş güvenliği uzmanı, forklift operatörü, iş makineleri operatörü, özel güvenlik görevlisi, şoför, vasıflı-vasıfsız fabrika işçisi, temizlik görevlisi, kimyager, biyolog, satış görevlisi gibi kadrolara yöneliktir.

Bingo İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

“Bingo’da çalışmak istiyorum” diyenler ne yapmaları gerektiğini merak etmektedir. Ayrıca firmanın iş ilanları, işsizliğin arttığı böyle bir dönemde ilaç olmaktadır. Bingo iş başvurusu Hayat Kimya bünyesindeki insan kaynaklarına yapılmaktadır. Firmanın resmi internet sitesindeki iş başvuru sayfası bu anlamda tek ve doğru adrestir. Bingo iş başvuru formu doldurarak başvurunuzu insan kaynaklarına göndermiş olursunuz. Değerlendirmeler sonucunda insan kaynakları sizinle iletişime geçerek işe alınmanız doğrultusunda süreci başlatabilirsiniz.

İş başvuru formu: https://www.hayat.com.tr/tr/HayattaKariyer/Bilgiler/1

Yorumlar

  1. Ferda tiryaki Avatar Ferda tiryaki dedi ki:

    Fabrika işçisi ve temizlik bölümünde calisabilirim

  2. olcaycelik580@gmail.com Avatar olcaycelik580@gmail.com dedi ki:

    Acil işe ihtiacım var tek başına yaşamaya calışan aslan gibi bir gençim bı işim olsun ekmek baramı kazanmak istiyorum bena iş verirseniz müştişar olurum

  3. Gülçin Avatar Gülçin dedi ki:

    Temizlik görevlisi depo gorevlisi

  4. Gülçin Avatar Gülçin dedi ki:

    Fabrika iscisi ve temizlik bölümünde calisabilirim